1TB tavsiye edebileceğiniz F/P nvme ssd varmı,sadece steam kütüphanemi taşıyacağım.
1200TL bütçem
Garanti maranti falan nası oluyor Mushkin de?@M.A.Y. suan bu daha iyi o fiyat bandındaHard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
nays + 500 TL'ye 75 TL kuponu ile 1000 küsüre geliyor
Servis olarak kim bakıyor hatırlamıyorumGaranti maranti falan nası oluyor Mushkin de?
Okuma-yazma değerleri iyi görünüyor, marka olarak ilk defa duydum.@M.A.Y. suan bu daha iyi o fiyat bandındaHard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
nays + 500 TL'ye 75 TL kuponu ile 1000 küsüre geliyor
HDD alma, net söyliyim HDD alma.Okuma-yazma değerleri iyi görünüyor, marka olarak ilk defa duydum.
aslında ilk 2tb hdd almayı planlıyordum sık oynağım olanları şuan kullandığım ssd'ye ara ara oynadıklarımı hdd'ye
ömür olarak hangisi daha iyi olur ?
Mushkin de kaliteli bir markadır. Yazma hızları iyi ayrıca DRAMlidir. Kioxiada ısı sorunu var daha iyi bir tercih olacaktırOkuma-yazma değerleri iyi görünüyor, marka olarak ilk defa duydum.
aslında ilk 2tb hdd almayı planlıyordum sık oynağım olanları şuan kullandığım ssd'ye ara ara oynadıklarımı hdd'ye
ömür olarak hangisi daha iyi olur ?