hocam dram ne oluyorAdata legend 850 lite aldım geçen 2kya dram yok okuma yazma 5000/3200
hocam anakartta m2 soğutucu boş mu derken anlamadım onuçok iyi değil diyorlar anakartta m2 soğutucu boş mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyun için alıyorsan ve normal bi kullanıcıysan kioxia exceria g2 al geç. kullanıp da şikayet edeni görmedim herkesi memnun ediyor, okuma yazma hızlarına da çok takılma oyunlar için fazlasıyla yeterli
pardon anakartta m2 soğutucu yokmuşhocam dram ne oluyor
hocam anakartta m2 soğutucu boş mu derken anlamadım onu
içimden şöyle 1-2 tb ortalama okuma yazma hızı olan bir samsung ssd geçiyor ama fiyatları yüksek
sizin söylediğiniz modele de bakacağım
samsung tabi öneririm de en kötüsü 3800 diyor 970 evo plus o paraya değmez, kingston kc 3000 var onun yerinehocam dram ne oluyor
içimden şöyle 1-2 tb ortalama okuma yazma hızı olan bir samsung ssd geçiyor ama fiyatları yüksek
benim anakartım kötü sanırımpardon anakartta m2 soğutucu yokmuş
okuma yazma hızlarına cok takılıyorsunuz oyun için yeter fazlasıyla
dramde daha seri çalışmasını ve okuma yazma hızlarının düşmesini azaltıyor diye biliyorum
samsung tabi öneririm de en kötüsü 3800 diyor 970 evo plus o paraya değmez, kingston kc 3000 var onun yerine
kingston da iyidirpardon anakartta m2 soğutucu yokmuş
okuma yazma hızlarına cok takılıyorsunuz oyun için yeter fazlasıyla
dramde daha seri çalışmasını ve okuma yazma hızlarının düşmesini azaltıyor diye biliyorum
samsung tabi öneririm de en kötüsü 3800 diyor 970 evo plus o paraya değmez, kingston kc 3000 var onun yerine
anakartta 2. tane m2 slotu var birini kullanıyorsanız diğeri boşbenim anakartım kötü sanırım
sağ olun hocam açıkladığınız için
bendeki anakarta 2 tane ssd takılıp takılmadığını da bilmiyorum
kingston da iyidir
ama benim bildiğim kadarıyla samsung ssd konusunda en iyilerden böyle oldugu içinde fiyatı yüksek tabii
970 evo plusu takip ediyorum 3-4 gün önce 3200 civarıydı zam geçirmişleranakartta 2. tane m2 slotu var birini kullanıyorsanız diğeri boş
anakart kötü değil de aynı paraya msi tarafında daha iyi anakartlar geliyor diye biliyorum
o zaman bir tane daha ssd alabilirim hocam 1 tane ssdm var benimanakartta 2. tane m2 slotu var birini kullanıyorsanız diğeri boş
anakart kötü değil de aynı paraya msi tarafında daha iyi anakartlar geliyor diye biliyorum
970 evo plusu takip ediyorum 3-4 gün önce 3200 civarıydı zam geçirmişler
şimdi ki ssd ne senino zaman bir tane daha ssd alabilirim hocam 1 tane ssdm var benim
3200ken iyiymis aslında fiyatı keske gorseydim
geçici verileri depoluyormuş ssdnin işlemcisine fazla yük bindirmiyor bu sayede daha uzun ömürlü oluyor ssdhocam dram ne oluyor
wd nin bir ssdsi tam modelini bilmiyorum 500gbşimdi ki ssd ne senin
anladım hocam sağ olungeçici verileri depoluyormuş ssdnin işlemcisine fazla yük bindirmiyor bu sayede daha uzun ömürlü oluyor ssd
kimisi olmazsa olmaz diyor kimisi o kadar önemli değil diyor karar sizinwd nin bir ssdsi tam modelini bilmiyorum 500gb
anladım hocam sağ olun
tabii sen bilirsin burdan sonrası tercih meselesi de, bence oyun için exceria g2 den sonrası para israfıwd nin bir ssdsi tam modelini bilmiyorum 500gb
anladım hocam sağ olun
işletim sistemi için olmazsa olmaz da, oyun için parası iyiyse olmayabilir.kimisi olmazsa olmaz diyor kimisi o kadar önemli değil diyor karar sizin