Çözüldü✓ 2+1 hoparlörümü nasıl tamir edebilirim

İkinci el kaliteliye bak derim. Ben hurdacıya bozuk şarjlı matkap sormaya gitmiştim. Karşıma microlab 2+1 ses sistemi çıktı 100 TL'ye aldım 1 hoparlörü yoktu, 1 tane kendim ekledim bomba gibi ses var şuan.
İkinci ele bak
https://link.dolap.com/ivls3q
2. El bakim sıkıntı yok da yakın çevre olması lazım sahibinden baktım leş gibi şeyler vardı

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.2 MB · Hit: 9
10 yıllık fln elimde bir frisby fs 2200 var ses ve bass kalitesini beğeniyorum iyi tatmin ediyor ama ufak bir sıkıntısı vardı

Bu hoparlörün kablolu bir ses kontrolcüsü var elim sürtse buna cızırtı fln yapıyor bir ucu anfiye bağlı bir ucuda zaten kontrolcü kumanda
Anfiye bağlı olan kısmı soketli çıkarıp takabiliyorsun ama kontrolcü olan taraf lehimli
9 pinli bir kablo ile bağlanıyor kontolcü ve anfi birbirine konuya gelirsek
Açtım içini Söktüm anfiden kabloyu olduğu gibi kestim paramparça ettim belli aralıklarla ile böyle çürümüş paslanmış bildiğin bütün kablo dökülüyor
sonra ses kontrolcüsünü De açtım bozdum parçaladım
Sonuç olarak artık herhangi bir ses yok kumanda yok
Fişe takınca çalışıyor elektrik gelince küçük bi titreşiyor bass ama ne ses çalıyor ne bişey oluyor bunu nasıl tamir ederim 0 düzgün bişey alayım dedim çok pahalı 2.5 3k örnek görseller bırakıcam
Hocam tamir ettikten sonra eski performansı alamazsınız

Ben şahsen 1800 vermem buna hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hurdacıdan aldığım kenwood amfi 100 tl. Şimdi kule şeklinde hoparlör kovalıyorum 100 liraya
Ya olm varya 2+1 in verdiği müzik zevki bambaşka ne kulaklık ne telefon vermiyor ama bass olarak tiz olarak kaliteli hoparlör lazım logitech alayım diyorum 3k 4k ya

Ya olm varya 2+1 in verdiği müzik zevki bambaşka ne kulaklık ne telefon vermiyor ama bass olarak tiz olarak kaliteli hoparlör lazım logitech alayım diyorum 3k 4k ya
Hocam sen kenwood sesini bi al daha başka bir ses duymak istemezsin.

Hocam sen kenwood sesini bi al daha başka bir ses duymak istemezsin.
Olm onu nerden alacan param yetmez djjdıfdmfnudd
Yarın pazartesi bir kaç yer gezip sorucam işten anlayan birisi belki yapıp güzel bir şey uydurur olursa iyi olur gidipm2 3 k veremem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.el kovala tavsiyem uğraşmam diyorsan 1800 lükte alabilirsin
2. El baktım samsundayım ben o bozuk bu bozuk 500 600 tl yazmış ben bulamadım bide alırsam para verip 0 alırım 2. Elıcam adam ne yapmış nasıl kullanmış bilmiyorum oda elimde kalacak bide

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,682
Üyeler
185,307
Son üye
Zeros
Geri