Aula istemiyorsan Ak820 pro bakabilirsin. Yani aula görmemeye yazmışsın ama bu fiyatlara orta seviye kalitede ürünler alırsın hatta artık giriş seviye bulursun bu bütçelere, direkt e ticaret firmalarından alırsın onlarda genel olarak zaten gamepower,rampage vs gibi ürünleri satıyorlar bu fiyatlara. Yine sen bilirsin.eveet niyet ettim yarabbim aula görmemeye 2-2.5 k bandında kaliteli red switch veya sessiz klavye arıyorum onerilerinizi bekliyorum
Aula al ve geç. Niye istemiyosun anlamadım?eveet niyet ettim yarabbim aula görmemeye 2-2.5 k bandında kaliteli red switch veya sessiz klavye arıyorum onerilerinizi bekliyorum
ak820'de 3k bandındaAula istemiyorsan Ak820 pro bakabilirsin. Yani aula görmemeye yazmışsın ama bu fiyatlara orta seviye kalitede ürünler alırsın hatta artık giriş seviye bulursun bu bütçelere, direkt e ticaret firmalarından alırsın onlarda genel olarak zaten gamepower,rampage vs gibi ürünleri satıyorlar bu fiyatlara. Yine sen bilirsin.
Hocam bende aula almayanlardan idim ama derin bir araştırma yapıp 2000 liraya alınacak en iyi klavyenin aula olduğunu anlayıp aula aldım (temuda satılırken ihtiyacım yok diye almamıştım klavyem yeni bozuldu)eveet niyet ettim yarabbim aula görmemeye 2-2.5 k bandında kaliteli red switch veya sessiz klavye arıyorum onerilerinizi bekliyorum
Bütçene en yakın dişe dokunur o var çünkü seni uzun süre götürecek. Baika varsada Türkiye e ticaret sitelerinde ben bilmiyorum öneren olur belki.ak820'de 3k bandında
Harbiden mükemmel klavye yani her tuşa bastığımda verdiğim paranı. Hakkını verdiğini hissettiriyorAula al ve geç. Niye istemiyosun anlamadım?