Neler Yeni

2-2.5k Klavye önerisi

D3atlY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
mert doğan
Bütçe
2250
eveet niyet ettim yarabbim aula görmemeye 2-2.5 k bandında kaliteli red switch veya sessiz klavye arıyorum onerilerinizi bekliyorum

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Muhammed efe
eveet niyet ettim yarabbim aula görmemeye 2-2.5 k bandında kaliteli red switch veya sessiz klavye arıyorum onerilerinizi bekliyorum
Aula istemiyorsan Ak820 pro bakabilirsin. Yani aula görmemeye yazmışsın ama bu fiyatlara orta seviye kalitede ürünler alırsın hatta artık giriş seviye bulursun bu bütçelere, direkt e ticaret firmalarından alırsın onlarda genel olarak zaten gamepower,rampage vs gibi ürünleri satıyorlar bu fiyatlara. Yine sen bilirsin.

D3atlY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
mert doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aula istemiyorsan Ak820 pro bakabilirsin. Yani aula görmemeye yazmışsın ama bu fiyatlara orta seviye kalitede ürünler alırsın hatta artık giriş seviye bulursun bu bütçelere, direkt e ticaret firmalarından alırsın onlarda genel olarak zaten gamepower,rampage vs gibi ürünleri satıyorlar bu fiyatlara. Yine sen bilirsin.
ak820'de 3k bandında

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
ismail sağlam
Hocam bende aula almayanlardan idim ama derin bir araştırma yapıp 2000 liraya alınacak en iyi klavyenin aula olduğunu anlayıp aula aldım (temuda satılırken ihtiyacım yok diye almamıştım klavyem yeni bozuldu)

Top Bottom