Cloud 2 almalısın bence bütce çıkabilirsen tabi2-2.5k bütcem var
araştırdığım kadarıyla hyper cloud 3 havit gamenote h2002p modellerini öneriyorlar
şuan kullandığım kulaklık xpg precog s
Kesinlikle CLOUD 3 öneriyorum hocam.2-2.5k bütcem var
araştırdığım kadarıyla hyper cloud 3 havit gamenote h2002p modellerini öneriyorlar
sesini beğenmeyenler var acaba ekolayzer ayarı yapmadıkları icinmiKesinlikle CLOUD 3 öneriyorum hocam.
Kendim kablosuz olan modelini kullanıyorum daha öncesinde CLOUD 2 vardı aşırı memnunum her ikisinden de.
Ben bir ayar yapmadım.sesini beğenmeyenler var acaba ekolayzer ayarı yapmadıkları icinmi
kablosuz c3 alınır mı? bende dusunuyorumdaKesinlikle CLOUD 3 öneriyorum hocam.
Kendim kablosuz olan modelini kullanıyorum daha öncesinde CLOUD 2 vardı aşırı memnunum her ikisinden de.
Alınır.kablosuz c3 alınır mı? bende dusunuyorumda
cloud 3 kullanıyorum alabilirsin herhangi bir soru sormak istersen sorabilirsin.2-2.5k bütcem var
ses kalitesi kötü diyorlar ekolayzer ayarı fln yapmadıkları icinmi acaba bide cok terletiyor mucloud 3 kullanıyorum alabilirsin herhangi bir soru sormak istersen sorabilirsin.
hocam ben leş gibi terleyen biri olarak söylüyorum beklentimden iyi oldu terletmeme olayı orda sıkıntı yokses kalitesi kötü diyorlar ekolayzer ayarı fln yapmadıkları icinmi acaba bide cok terletiyor mu