Akko mümkünse ultrasıda olurHall effect e sahip olması yeterli aklımda 2-3 model arasında kararsız kaldım bunlar arasından hangisi yada farklı bir öneriniz var mı
Ace 68 esport
akko fun 60 pro/max
wraith w60
hocam ultrayı düşündüm ama fiyatı çok yüksek kalmıyor mu max e göreAkko mümkünse ultrasıda olur
Kalıyor da ultra daha iyi gibi ama pro/Max da olabilirhocam ultrayı düşündüm ama fiyatı çok yüksek kalmıyor mu max e göre
Hocam aradaki 3 k farka değecek fark varmıKalıyor da ultra daha iyi gibi ama pro/Max da olabilir
hocam memnunmusunuz acaba almayı düşünüyorumda bende varmı bi kötü yanıGameraider K1 HE bu klavyeyi ben de yeni aldım güzel veuygun duruyodu. Rapid trigger ve snap tap özellikleri de mevcut bi bak istersen
Benim de bugün elime geçti valla ama piyasaya bakınca uygun duruyor pek bi şey diyemicem hocamhocam memnunmusunuz acaba almayı düşünüyorumda bende varmı bi kötü yanı
Akko iyidir yav PC hocası zamanında videosunu yapmıştımarkayı ilk defa duyuyorum ne kadar mantıklı bu fiyat bandında düşünmek lazım
Banada öyle geliyor fun 60 Max alıp keyfime bakayım benceAkko iyidir yav PC hocası zamanında videosunu yapmıştı