🔥İndirim 2.492 TL HyperX Cloud III Oyuncu Kablolu Kulaklık (Siyah)

Cloud 2 kullanmadım ama alacaktım cloud 2 parasına 3 mü almak mantıklı yoksa 2 mi ? Pubg oynuyorum sadece

Cloud 2 kullanmadım ama alacaktım cloud 2 parasına 3 mü almak mantıklı yoksa 2 mi ? Pubg oynuyorum sadece
Cloud2 kullanıyorum pubg de oyun oynarken oyuna odaklanmasam bile adamin nereden geldiğini anlıyorum 7.1 kullanmıyorum stereo hiç bı ayar yapılı değil. Bende cloud3 merak ediyorum cloud2 den daha mı iyi diye

Cloud2 kullanıyorum pubg de oyun oynarken oyuna odaklanmasam bile adamin nereden geldiğini anlıyorum 7.1 kullanmıyorum stereo hiç bı ayar yapılı değil. Bende cloud3 merak ediyorum cloud2 den daha mı iyi diye
ben 2 yide kullanmadığım için ne kalitede ses veriyor bilmiyorum belki 3 de işimi görecek. 2 şuan 3k nın üstünde bunu almak mantıklı gibi geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 den ne kadar kötü olabilir

Sepette ekstra %15 indirimi de seçin.

Wireless versiyonu da sepette 4.419 TL:
yakın zamanda amozondan 2400 e 3 taksitle almıştım bende cloud 3 ü, aşırı derecede memnunum. aşırı rahat ve çok iyi ses kasılıyor. tek eksi yönü sanırsam bassları vurucu değil daha çok tiz odaklı bir kulaklık. kablosuz almak için ekstra 2 bin tl vermek mantıklı fakat bütçesi olmayan için kabloluda idare eder.

ben 2 yide kullanmadığım için ne kalitede ses veriyor bilmiyorum belki 3 de işimi görecek. 2 şuan 3k nın üstünde bunu almak mantıklı gibi geldi

cloud2 zaten 2k altına inmiyor amazon satıyor onuda arada 2k indiriyor ben geçen sene kasımda 1650tl gibi rakama almıştım

cloud 3, 2 den daha iyi ses kasıyor. cloud 2 de 7.1 oldugu için 2 daha iyi kasıyor die bir söylenti var. 3 daha iyi. 2nin bassları 3 e göre daha iyi 3 ünde tizler 2 ye göre daha iyi. cloud 3 de yazılım destegıde var aynı zamanda malzemesı cogunlukla metal. 3 açık bir şekilde 2 den daha üstün.

• Beğen
Reaksiyonlar: Qpre
cloud 3, 2 den daha iyi ses kasıyor. cloud 2 de 7.1 oldugu için 2 daha iyi kasıyor die bir söylenti var. 3 daha iyi. 2nin bassları 3 e göre daha iyi 3 ünde tizler 2 ye göre daha iyi. cloud 3 de yazılım destegıde var aynı zamanda malzemesı cogunlukla metal. 3 açık bir şekilde 2 den daha üstün.
hocam ben yurtdışı incelemelerini izlediğim zamanlarda cloud 2 nin daha iyi olduğunu duymuştum ses kasmak konusunda

2200 tl ye cloud 3 bulmuşsunuz bir de alınır mı diye soranlar var halen ihitiyacı olan bi zahmet çöksün bea .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,448
Üyeler
183,837
Son üye
mambaout
Geri