2.5-3k ayakkabı önerisi

semre57

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
432
Rahat, her şeyle kombinlenebilecek spor ayakkabi önerisi arıyorum Nike Air modelleri olabilir indirimde olan vs varsa. Teşekürler. *Lütfen kullandığınız ve memnun kaldığınız ürünleri önerin.*

Bende Nike SB 58 var. Sarı-siyah-beyaz olan modeli memnunum çoğu kombininmle uyuyor fakat pek rahat değil. 2.400 TL'ye almıştım bundan 1 ay önce. Bundan 2 önceki ayakkabım da Nike SB Alleyoop university red modeliydi. Aslında onu çok araştırdım fakat Türkiye'de satan bir yer göremedim. İkisi arasında seçim yapacak olsam kesinlikle SB Alleyoop'u seçerdim. Tabi ki bu da rahatsız bir ayakkabı ama giyerken zevk veriyor.

Rahat, her şeyle kombinlenebilecek spor ayakkabi önerisi arıyorum Nike Air modelleri olabilir indirimde olan vs varsa. Teşekürler. *Lütfen kullandığınız ve memnun kaldığınız ürünleri önerin.*
Luka 1 lerin yastıklaması çok iyi diyorlar
İnternette incelemeleri var bakarsın

kanka air force un renklerinden alabikirsin bende kırmızı beyaz var güzel duruyor.

Link yok kanka bul işte biyerden air force her yer.Mavi veya yeşil alabikirsin.
Air force 1 07 olanları ni diyorsun hocam çok model var çünkü. Bir de ömürleri ne kadar oluyor bu ayakkabıların?

Air force 1 07 olanları ni diyorsun hocam çok model var çünkü. Bir de ömürleri ne kadar oluyor bu ayakkabıların?
Evet hocam.Nike orjinallerin ömrü fazla zorlasan 4 sene giyersin.

Nike x Billie Eilish Air Force 1 High '07​

Nike Dunk High Retro​

Air Jordan 1 Zoom CMFT 2​

Nike p6000 laser blue

2 yıldır kullanıyorum. Genelde okulda kullanıyorum ve çok rahat. Dağda bayırda da güzel gidiyor. Ben kombinine göre değilde işleve baktığımdan her şeyle kombin olur mu bilemiyorum. Ama ben ne kadar yürüsemde ayağımı ağrıttığını hatırlamıyorum.
NOT:Ben 600₺ ye almıştım.

Geri