2.5 Aydır İnternetim Yok Allah Aşkına Yardım Edin

Sagopa Kajmer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
300
Dostlar 2 kere daha konusunu açmıştım ama yok adamlar gelmiyolar her yeri aradım her yeri kimse gelmiyo. Kablo getirip kablo bağlayacaklar onun için 2.5 aydır bekliyorum. Ataşehir belediyesi,Cimer,Beyaz masa, btk, Türk Telekom, Türknet. Hepsini aradım hepsi Türk Telekoma yönlendiriyo, Türk Telekom bizim yapacağımız bişey yok diyo Allah çarpsın kafayı yiycem artık.

hocam thh başvurup davacı olun, altyapınız kaç destekliyor ayrıca kullandığınız iss kim

Hocam direkt binamızın interneti gitti. Binada 1 Türk Telekom 2 Türknet kullanıcısı var ve 50mbps alıyoduk
hocam thh ve cimere şikayette bulunun, tarifenize aylık kaç ödüyorsunuz ve arıza kaydı oluşturduysanız daha önce saha ekipleri gelmedi mi

hocam thh ve cimere şikayette bulunun, tarifenize aylık kaç ödüyorsunuz ve arıza kaydı oluşturduysanız daha önce saha ekipleri gelmedi mi
Aynen ve belki basit bişi olucak ama şikayetvara d yazın

Hocam internet gittikten 1 hafta sonra cimere ilettim. Mayıs ayının ortasında beni aradılar,ekip yollacaklarını söylediler. Bir ekip geldi (50 yaş üstü kahvehaneden toplanmış adamlar) kopan kabloya doğru kazmaya başladılar, sonra çok derin deyip komşumuzun hattından yer açtılar ve bizim binamıza doğru boru koydular, öbürsü gün gelip kabloları bağlayacaklarını söylediler o günden sonra bir daha gelen olmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şikayetçi ol seve seve yapsınlar
Tüketici haklarına başvurup tazminat davası açıcam

Geri