Ratorest
80+ Silver
Kesinlikle2.5 milyon değil 10 milyon da verseler alınabilecek en iyi araç: GAYYIŞ GİBİ LİNEA
Kesinlikle2.5 milyon değil 10 milyon da verseler alınabilecek en iyi araç: GAYYIŞ GİBİ LİNEA
TALHA MURAT başka insanların türkçesi ile dalga geçen değilmiydi?Milletin konusunda sürekli Türkçe hatalar buluyordun. Aynısını yapacağım, umurumda bile değil.
Talha öncelikle Türkçe öğretmenin yok sanırım. Böyle cümle mi yazılır? Noktalama işaretleri kullanmayı sana öğretmediler mi?
Anaokulundan mezun.
Kaç yaşına gelmiş Türkçe kurallarından yoksun.
Okumanın yaşı yoktur. Git öncelikle Türkçe öğren.
Yanlış hatırlamıyormuşum ben de diyorum neden bu kadar sert çıktı bu adamKendisi milletin yaptığı Türkçe hataları ile kullanıcıları ezen boş bir üye. Arama yerinde "talha murat" yazarsanız fark edersiniz.
işte aradığım araba gayışşş gibi . geri kalanlar boş bundan 2 tane alsa yeterrrr.anladım kardeşim. önerim sana GAYIŞ PAKET LİNEA olucaktır. Örnek:
Fiat / Linea / 1.3 Multijet / Active Plus / !!!!GAYIŞ LİNEA ACİL sahibinden.comda - 928273837
Fiat / Linea / 1.3 Multijet / Active Plus / !!!!GAYIŞ LİNEA ACİL sahibinden.comda - 928273837www.sahibinden.com
Sizin gibilerin aklına gelmiyecek bir hayatım var ve bunu bu şekilde kıskanmanız mı desem cidden bu çocuksu kıskanmaları büyüğünce atlatırsınız umarım.Genç yaşta annenin babanın borcu var diye sana piyasanın da üzerinde bir fiyattan arabalarını satıyorlar para babası olduğun için; ama elinin altında Casper Excalibur G770 var. Netflix'te uzman kurgucu musun be çocuk...
İnan sana 1 dk mı boş şeyler yüzünden ayıramam acıyorum inşallah topunuz ileride düzelirsiniz dileklerimle.Arkadaşım başkasının cümlelerindeki hataları beni ilgilendirmez ama bu egoist, kendini bilmiş kişi, başka forumdaşların konularında onları "Türkçe öğren, Atatürk bu cümleyi görse kör olur." gibi saçma cümlelerle rencide etmekteydi. Ben hak edene hak ettiği gibi davranırım.
Birinin konusunu baltalarsa; ben de onunkini baltalarım.
Saygıya saygı.
Neden? sen bunu yapacak parayı bulamadın diyemi? sorun nerede ?Troll konu gibi geldi