Neler Yeni

Yardım 2.5 Milyon TL'ye 2 Araç Tavsiyesi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

-CrawL

80+ Gold
Milletin konusunda sürekli Türkçe hatalar buluyordun. Aynısını yapacağım, umurumda bile değil.

Talha öncelikle Türkçe öğretmenin yok sanırım. Böyle cümle mi yazılır? Noktalama işaretleri kullanmayı sana öğretmediler mi?

Anaokulundan mezun.

Kaç yaşına gelmiş Türkçe kurallarından yoksun.

Okumanın yaşı yoktur. Git öncelikle Türkçe öğren.
TALHA MURAT başka insanların türkçesi ile dalga geçen değilmiydi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendisi milletin yaptığı Türkçe hataları ile kullanıcıları ezen boş bir üye. Arama yerinde "talha murat" yazarsanız fark edersiniz.
Yanlış hatırlamıyormuşum :D ben de diyorum neden bu kadar sert çıktı bu adam

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Ahmet
Genç yaşta annenin babanın borcu var diye sana piyasanın da üzerinde bir fiyattan arabalarını satıyorlar para babası olduğun için; ama elinin altında Casper Excalibur G770 var. Netflix'te uzman kurgucu musun be çocuk...

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
Sen boşver BMW'yi Tesla yı. Bayiden 2 tane 2021 model 0 KAYYIŞ GİBİ LİNEA çek. Hatta 1 tane de kendine al. Ailen en başta biraz mırın kırın edecektir büyük ihtimal ama sonra sana dua edecekler eminim. Bu devirde hayırlı evlat olmak kolay değil

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

TALHA MURAT

80+ Silver
Genç yaşta annenin babanın borcu var diye sana piyasanın da üzerinde bir fiyattan arabalarını satıyorlar para babası olduğun için; ama elinin altında Casper Excalibur G770 var. Netflix'te uzman kurgucu musun be çocuk...
Sizin gibilerin aklına gelmiyecek bir hayatım var ve bunu bu şekilde kıskanmanız mı desem cidden bu çocuksu kıskanmaları büyüğünce atlatırsınız umarım.

Arkadaşım başkasının cümlelerindeki hataları beni ilgilendirmez ama bu egoist, kendini bilmiş kişi, başka forumdaşların konularında onları "Türkçe öğren, Atatürk bu cümleyi görse kör olur." gibi saçma cümlelerle rencide etmekteydi. Ben hak edene hak ettiği gibi davranırım.

Birinin konusunu baltalarsa; ben de onunkini baltalarım.

Saygıya saygı.
İnan sana 1 dk mı boş şeyler yüzünden ayıramam acıyorum inşallah topunuz ileride düzelirsiniz dileklerimle.

Troll konu gibi geldi
Neden? sen bunu yapacak parayı bulamadın diyemi? sorun nerede ?

Bu ülkede para kolay kazanılmıyor kolay bitiyor gelmiş g770 var diyor tövbe yarrabbim.

imzaya gelip g900 yazıp x3 yazınca hava atıyor oluyorum ya sizin gibi ülkeye katkısı olmayıp boş yorum yapanların zihinlerini düşünemiyorum ülke neden gelişmiyor bunlar olduğu için yazık cidden.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Hocam konuyla alakasız ama ne işi yapıyorsunuz desem sorun olurmu?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom