Neler Yeni

Yardım 2.5 Milyon TL'ye 2 Araç Tavsiyesi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Ben annem ile babama araba almayı düşünüyorum borçlarından dolayı araçlarını bana satmışlardı piyasanın üstüne ve bende onlara araba almayı düşünüyorum annem daha çok bmw x serisini istiyor babama ise sportif araç almayı düşünüyorum kafam çok karıştı bmw ailecek daha çok seviyoruz 2 milyon TL içinde 2 araç önerirseniz sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 side benzinli olsun dizel gerek yok.
2 Tane bundan alınabilir veya dediğiniz gibi bmw serisine bakılabilir.Volvo araçları çok sağlam olduğundan önerdim arabalardan pek anlamam kötü bir arabaysa bilgilendirirseniz sevinirim.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M
Milletin konusunda sürekli Türkçe hatalar buluyordun. Aynısını yapacağım, umurumda bile değil.

Talha öncelikle Türkçe öğretmenin yok sanırım. Böyle cümle mi yazılır? Noktalama işaretleri kullanmayı sana öğretmediler mi?

Anaokulundan mezun.

Kaç yaşına gelmiş Türkçe kurallarından yoksun.

Okumanın yaşı yoktur. Git öncelikle Türkçe öğren.
şu forumda treyarcha bu kadar tilt olmadım TDK gibi her yorumun altına "vehi vehi de ayrı ehiiiii" yazan bir boş

SANANE ALLAHIM SANANE

iyi yapmışsın rog.thor gj

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

TALHA MURAT

80+ Silver
2 Tane bundan alınabilir veya dediğiniz gibi bmw serisine bakılabilir.Volvo araçları çok sağlam olduğundan önerdim arabalardan pek anlamam kötü bir arabaysa bilgilendirirseniz sevinirim.
Aslında bana verdikleri aracı satacaktım ama kıyamıyorum ne bileyim olmuyor şirket araçalrdan birini satacağım büyük ihtimal ozamanda max 2.5 milyon olur .

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
M serilerine bakabilirsiniz babanız bmw'yi seviyormuş büyük ihtimalle M serisine bayılıcaktır.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
iyi yapmışsın rog.thor gj
1623325675402.png
1623325699800.png

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
Kendisi milletin yaptığı Türkçe hataları ile kullanıcıları ezen boş bir üye. Arama yerinde "talha murat" yazarsanız fark edersiniz.
merak edip profiline girdim talha murat'ın. böyle bir post'a yazdığı yorumu gördüm. 2milyon tl'lik araç önerisi isteyen arkadaşın bilgisayarı biraz şaşırtıcı geldi bana.

TALHA MURAT

80+ Silver
Hocam konu ile alakalı değil ama ne iş ile meşgulsunuz? :D
4 kişi yazılım mühendisiyiz site yapıyoruz veya uygulama öyle söyleyeyim aslında ben orada sadece ara bulucu veya yöneten kişiyim yani yapılan işlemler bana ait denetliyorum firmalar ile anlaşmamız var bunların sorumlusu ben bri nevi çalışan gibiler ama çok yakın ve iyi arkadaşız.

M serilerine bakabilirsiniz babanız bmw'yi seviyormuş büyük ihtimalle M serisine bayılıcaktır.
Önerileriniz nedir anneme x serisi alacağım babama karar veremedim max bütçe 2 araca da 2.5 milyon tl.

merak edip profiline girdim talha murat'ın. böyle bir post'a yazdığı yorumu gördüm. 2milyon TL'lik araç önerisi isteyen arkadaşın bilgisayarı biraz şaşırtıcı geldi bana.
şunu belirteyim benim 4 oyuncu laptobum var ve ben çok fazla oyun oynamadığım için arkadaşlarla arada attığım için pahalı bir şey almadım yoksa g900 den bir kaç tane var ama iş olarak kullanıyoruz.

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
4 kişi yazılım mühendisiyiz site yapıyoruz veya uygulama öyle söyleyeyim aslında ben orada sadece ara bulucu veya yöneten kişiyim yani yapılan işlemler bana ait denetliyorum firmalar ile anlaşmamız var bunların sorumlusu ben bri nevi çalışan gibiler ama çok yakın ve iyi arkadaşız.

Önerileriniz nedir anneme x serisi alacağım babama karar veremedim max bütçe 2 araca da 2.5 milyon TL.

şunu belirteyim benim 4 oyuncu laptobum var ve ben çok fazla oyun oynamadığım için arkadaşlarla arada attığım için pahalı bir şey almadım yoksa g900 den bir kaç tane var ama iş olarak kullanıyoruz.
iş için g900 mü aldınız o.O2

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,212
Üyeler
161,408
Son üye
Altnpck13