Neler Yeni

Yardım 2.5 Milyon TL'ye 2 Araç Tavsiyesi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
4 kişi yazılım mühendisiyiz site yapıyoruz veya uygulama öyle söyleyeyim aslında ben orada sadece ara bulucu veya yöneten kişiyim yani yapılan işlemler bana ait denetliyorum firmalar ile anlaşmamız var bunların sorumlusu ben bri nevi çalışan gibiler ama çok yakın ve iyi arkadaşız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önerileriniz nedir anneme x serisi alacağım babama karar veremedim max bütçe 2 araca da 2.5 milyon TL.

şunu belirteyim benim 4 oyuncu laptobum var ve ben çok fazla oyun oynamadığım için arkadaşlarla arada attığım için pahalı bir şey almadım yoksa g900 den bir kaç tane var ama iş olarak kullanıyoruz.
bu arabayı önerebilirim anneniz için gayet kullanışlı olucaktır.X serisi istiyor dediğiniz için bunu önerdim ama benim tercihim volvo'nun SUV modelleri olucaktır gayet hoş ve sağlam arabalar.
babanız için bunu öneririm kendisi benim hayalimdir. https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ks-plusnavi-plusbose-pluscobb-930689375/detay

TALHA MURAT

80+ Silver
bu arabayı önerebilirim anneniz için gayet kullanışlı olucaktır.X serisi istiyor dediğiniz için bunu önerdim ama benim tercihim volvo'nun SUV modelleri olucaktır gayet hoş ve sağlam arabalar.
babanız için bunu öneririm kendisi benim hayalimdir. https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ks-plusnavi-plusbose-pluscobb-930689375/detay
Aslında coupe tarzı bence olmaz araba aşırı güzel ama sığmazlar kardeşimde var o yüzden sedan tarzı sportif araç istiyorum önerileriniz için teşekkür ederim genede.

Ayrıca x serisi 4x4 olursa daha iyi olur çünkü uludağa çıkmak isterlerse rahat ederler biri sportif biri suv olur iyi olur.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Aslında coupe tarzı bence olmaz araba aşırı güzel ama sığmazlar kardeşimde var o yüzden sedan tarzı sportif araç istiyorum önerileriniz için teşekkür ederim genede.
c200 serisine bakmanızı öneririm o zaman 2021 modelleri 1-1.2m arasında değişiyor gayet hoş bir araba

TALHA MURAT

80+ Silver
Önerileri yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim kafamda bir kaç araç oluştu allah izin verirse alıcağım konuyu boş kirleten çocukda oldu ama yapacak bir şey yok herkese tekrardan teşekkür ederim işimi geri dönmeliyim işim başımdan aşkın:D Önerilerinizi bekliyorum boş vaktim olunca tekrar bakıcağım.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Milletin konusunda sürekli Türkçe hatalar buluyordun. Aynısını yapacağım, umurumda bile değil.

Talha öncelikle Türkçe öğretmenin yok sanırım. Böyle cümle mi yazılır? Noktalama işaretleri kullanmayı sana öğretmediler mi?

Anaokulundan mezun.

Kaç yaşına gelmiş Türkçe kurallarından yoksun.

Okumanın yaşı yoktur. Git öncelikle Türkçe öğren.
Şuan tüm derdi bu zaten

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Şuan tüm derdi bu zaten
Arkadaşım başkasının cümlelerindeki hataları beni ilgilendirmez ama bu egoist, kendini bilmiş kişi, başka forumdaşların konularında onları "Türkçe öğren, Atatürk bu cümleyi görse kör olur." gibi saçma cümlelerle rencide etmekteydi. Ben hak edene hak ettiği gibi davranırım.

Birinin konusunu baltalarsa; ben de onunkini baltalarım.

Saygıya saygı.

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
954
İsim
Oğuzhan
Milletin konusunda sürekli Türkçe hatalar buluyordun. Aynısını yapacağım, umurumda bile değil.

Talha öncelikle Türkçe öğretmenin yok sanırım. Böyle cümle mi yazılır? Noktalama işaretleri kullanmayı sana öğretmediler mi?

Anaokulundan mezun.

Kaç yaşına gelmiş Türkçe kurallarından yoksun.

Okumanın yaşı yoktur. Git öncelikle Türkçe öğren.
komiksin :D

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
954
İsim
Oğuzhan
Arkadaşım başkasının cümlelerindeki hataları beni ilgilendirmez ama bu egoist, kendini bilmiş kişi, başka forumdaşların konularında onları "Türkçe öğren, Atatürk bu cümleyi görse kör olur." gibi saçma cümlelerle rencide etmekteydi. Ben hak edene hak ettiği gibi davranırım.

Birinin konusunu baltalarsa; ben de onunkini baltalarım.

Saygıya saygı.
hll

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,693
İsim
Yavuz
Babana 530i m sport. Annene ise geriye kalan parada x bilmem kac işte.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
2.5 milyon değil 10 milyon da verseler alınabilecek en iyi araç: GAYYIŞ GİBİ LİNEA

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom