Neler Yeni

2.500.000 TL Bütçe İle Suv

Kuga mı Tucson mu?

• Kuga St-Line X 186ps

• Tucson Elite Plus 4x4 160ps

• Karoq Sportline(kodiaq ile karıştırmayın)

• Cupra Ateca

• Cupra Formentor

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
mehmet mehmet
Bütçe
2500000
2018 1.5 TDCI Ford Kuga Titanum kullanıyorum ve birkaç ay içerisinde aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. Renault, Stellantis ve Çin'li üreticilerden bir araç almak istemiyorum ve 2.5 mn bütçenin üzerine çıkmayacağım. Şu an aklımda geniş iç hacminden dolayı Kuga St-Line X ve barındırdığı donanımlardan dolayı Tucson Elite Plus 4x4 var. Bu fiyat bandında diğer önerilerinizi veya yazdığım araçlar hakkında fikirlerinizi bekliyorum.

Ekler

• kuga.jpg
    kuga.jpg
    256.4 KB · Hit: 72
  • maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    97.5 KB · Hit: 65
  • x5_1197264916jb0.jpg
    x5_1197264916jb0.jpg
    90.1 KB · Hit: 62
  • hyundai-tucson-interior-0324-01.jpg
    hyundai-tucson-interior-0324-01.jpg
    110.4 KB · Hit: 64

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
okr
2018 1.5 TDCI Ford Kuga Titanum kullanıyorum ve birkaç ay içerisinde aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. Renault, Stellantis ve Çin'li üreticilerden bir araç almak istemiyorum ve 2.5 mn bütçenin üzerine çıkmayacağım. Şu an aklımda geniş iç hacminden dolayı Kuga St-Line X ve barındırdığı donanımlardan dolayı Tucson Elite Plus 4x4 var. Bu fiyat bandında diğer önerilerinizi veya yazdığım araçlar hakkında fikirlerinizi bekliyorum.
sorunsuzluk sağlamlık ve güvenlik olarak tucson daha iyi olur. ama bu bütçeye hatasız boyasız 30-40 bin kilometre civarlarında alman suv araçlarına bakılabilir gibi? bu fiyata c suv almak istemezdim ben şahsen. d segment skoda kodiaq mesela https://www.sahibinden.com/ilan/vas...5-tsi-150-hp-hatasiz-boyasiz-1203754793/detay

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
mehmet mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sorunsuzluk sağlamlık ve güvenlik olarak tucson daha iyi olur. ama bu bütçeye hatasız boyasız 30-40 bin kilometre civarlarında alman suv araçlarına bakılabilir gibi? bu fiyata c suv almak istemezdim ben şahsen. d segment skoda kodiaq mesela https://www.sahibinden.com/ilan/vas...5-tsi-150-hp-hatasiz-boyasiz-1203754793/detay
Tucson iç hacmi az daha geniş olsa büyük ihtimalle hiç düşünmeden alırdım ancak iç hacminin şu anki aracımdan bile dar olması beni biraz düşündürüyor. Verdiğiniz öneri için de teşekkür ederim ancak sıfır bir araç alacağım.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
okr
Tucson iç hacmi az daha geniş olsa büyük ihtimalle hiç düşünmeden alırdım ancak iç hacminin şu anki aracımdan bile dar olması beni biraz düşündürüyor. Verdiğiniz öneri için de teşekkür ederim ancak sıfır bir araç alacağım.
skoda kodiaq yayla gibi araba ilandaki araçta sıfır zaten 6 bin kilometrede karar sizin kodiaq için fiyatlar bu şekilde.
1732374596948.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Other world
tucson mantıklı görünen ama (son kasası) oldukça çirkin bir araba. güzellik değişken olduğu için benim için tabii ki.
ikisini de yakında incelemek ve 2. el değerlerine bakmak lazım. ben burada ford derdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
mehmet mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfır tercih etmemin nedeni ÖTV muafiyatı ile alacak olmam. limit 2025 yılı için 2.3 mn olarak açıklandı, konuştuğum bayiler ise ellerindeki 2024 model 2.5mn fiyatındaki araçları muafiyet ile verebileceklerini söylediler. Benim de limite girse tek tercih edeceğim araç kodiaq olur ancak maalesef limite girmiyor.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,892
İsim
.
Sıfır tercih etmemin nedeni ÖTV muafiyatı ile alacak olmam. limit 2025 yılı için 2.3 mn olarak açıklandı, konuştuğum bayiler ise ellerindeki 2024 model 2.5mn fiyatındaki araçları muafiyet ile verebileceklerini söylediler. Benim de limite girse tek tercih edeceğim araç kodiaq olur ancak maalesef limite girmiyor.
Normalde dedikleri gibi kodiaq tiguan daha hoş olur ama madem böyle bir iş var tucson akar.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Asil
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
mehmet mehmet
Neden çevremde kullananlar vark (bir kaç yıl önceki kasalarını) memnunlar gibi
Araca bir aralar bakmıştım. Malzeme kalitesi videolarda söyledikleri kadarıyla standart c suvların bile altındaymış ve araç bir suv için fazlasıyla dar. Bir açta en çok önem verdiğim şeylerden biri genişlik.

Farex

80+ Silver
Kardeşim ben çok fazla araç kulandım kiraladım vs sonuç olarak tucson daha iyi olur çünkü araç performanslı dayanıklı güçlü ve geniş. Doannımı bir hayli öyle ve bende şuan türkiyedeki aileme tucson almayı düşünüyorum biraz daha aralık fiyatları düşerse alacağım. Onun dışında kodiaq da olur ama sıkıntıları var ağır araba olduğu için 1.5 yetmiyor performanslı değil.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Asil
Araca bir aralar bakmıştım. Malzeme kalitesi videolarda söyledikleri kadarıyla standart c suvların bile altındaymış ve araç bir suv için fazlasıyla dar. Bir açta en çok önem verdiğim şeylerden biri genişlik.
Anladım eyvallah olabilecek şeyler bunlar @Farex niye emoji attı onu anlamadım normal bi soru sordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,258
Üyeler
161,257
Son üye
Kangal denen eleman
Top Bottom