Neler Yeni

2.500.000 TL'ye kadar araç önerisi

asko56

80+ Silver
40k kmde bu cok normal degil ya o paraya

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet güzel gibi duruyor, prestige veya lk paket bayiiler indirim yapıyorsa tabii :D
hocam sen o yazdıkları fiyatlara bakmayın şişirme fiyat gidiceksiniz pazarlık yapacaksınız nakit kral şuanda buldugunuz her ilana pazarlık yapın

liba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Semih Liba
tercihin neden rs onu merak ettim sadece
Selamlar tekrardan evet Superb de tercih edilebilir ama Octavia RS çok güzel iç mekan ve motor sağlamkta benim şahis tercihimin o olması sebebi sürüş zevki
SuperB'de klarşılığı L&K donanım gelmekte bu paralara onlar varsa onlar da tercih olabilir tabii bence

Arkadaşların çoğunun fikrine katılmıyorum bence bu paralarda hala BMW 3.20 almak doğru karar değil ama herkesin görüşüne saygım var tabii

İyi forumlar :)

Mr.White

80+ Bronze
Selamlar tekrardan evet Superb de tercih edilebilir ama Octavia RS çok güzel iç mekan ve motor sağlamkta benim şahis tercihimin o olması sebebi sürüş zevki
SuperB'de klarşılığı L&K donanım gelmekte bu paralara onlar varsa onlar da tercih olabilir tabii bence

Arkadaşların çoğunun fikrine katılmıyorum bence bu paralarda hala BMW 3.20 almak doğru karar değil ama herkesin görüşüne saygım var tabii

Teşekkür ederim yardımlarınız için tek tek bakıcam önerilerinize
Mesaj otomatik birleştirildi:

40,000 km de başına gelmiş olabilirki diye düşünüyordum bende
Evet ben hala sorguluyorum o kadar verdikten sonra kazalı almam ya

eneskaya6

80+ Silver
5 kişilik bir aile icin sedan D segment altı her zaman zulüm olur.
Bmw 5 serisi G30 2017 sonrası bakabilirsin kesinlikle tavsiye ederim cok klas araba
Mercedes E serisi olabilir
Audi A5 belki olabilir ama 5 kisi icin rahat denmez pek.
SUV bakmanız daha mantıklı olabilir tavsiye olarakta VW tiguan ile Kia sportage öneririm.
Sportage arkası gercekten efsane 3 kışı yanyana cok rahat oturabiliyor bunu kesinlikle değerlendirin derim

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Cem
cla200

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Honda Accord.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık

Hocam bizede öneride bulunur musunuz lütfen 2 kişiyiz maks 3 büyük bir araba aramıyoruz babam hatchback hastası ben sedan istiyorum suv olmasın önerilerinizi bekliyorum bütçe maks 2 milyon teşekkürler şimdiden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,036,642
Üyeler
164,353
Son üye
sadrazam ikram