Neler Yeni

2 adet rampage fan alsam kasama ortalama kaç derece fark eder ?

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
https://www.trendyol.com/rampage/12...-ledli-gokkusagi-rainbow-kasa-fani-p-42142527 alacağım fan bu 2 adet alacağım normalde 1200 rpm ama biostan 1320ye çıkartılıyor thermaltake v200 kasam var fanın birini egzoz birini üste takmayı düşünüyorum ortalama kaç derece fark eder alınır mı sizce ?
Bu fanları almanı önermem kalitesiz ve sesli çalışan bir fanlar . Bundan alabilirsin çok daha kaliteli ve sessiz fanlar. İşlemcide 5 derece falan farkedicektir diye düşünüyorum.

ferx1111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Ferit Çınar
o kadar mı kötü hocam ne önerirsiniz ?
hocam ne önereceğimi bilmiyorum bu soğutma kasa işlerinde çok bilgili değilim zaten olmadığım için rampage almıştım zamanında ah 100 tl daha verip corsair almak varken her neyse şu an klima gibi çalışıyor o kadar sesliki anlatmam ayrıca garip bir şekilde kasa çok soğuk olduğunda sabahları falan matkap sesi geliyor

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
https://www.trendyol.com/rampage/12...-ledli-gokkusagi-rainbow-kasa-fani-p-42142527 alacağım fan bu 2 adet alacağım normalde 1200 rpm ama biostan 1320ye çıkartılıyor thermaltake v200 kasam var fanın birini egzoz birini üste takmayı düşünüyorum ortalama kaç derece fark eder alınır mı sizce ?
Rampage kasamın Rampage fanlarını kullanıyorum. Ortalama 3-4 ayda bir garantiye gidiyor. Rampage fan önermem. Çok kalitesiz ve sesliler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Ata
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geçmiş olsun dostum güldürdün sabah sabah
hocam ne önereceğimi bilmiyorum bu soğutma kasa işlerinde çok bilgili değilim zaten olmadığım için rampage almıştım zamanında ah 100 TL daha verip corsair almak varken her neyse şu an klima gibi çalışıyor o kadar sesliki anlatmam ayrıca garip bir şekilde kasa çok soğuk olduğunda sabahları falan matkap sesi geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arctic fanlar da iyiydi diye hatırlıyorum. F/P
bu fiayata arctic bulabilir miyim ?

Top Bottom