Neler Yeni

2 adet RTX3090 ile Ethereum Mining yapılır mı?

RYD_58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Resul Demirci
Peki şu sıralar mining sistem yapmaya değer mi? 5 6 RTX 2060 gibi? ETH2.0 falan deniyor, bir de elimizde kalmasın kartlar?
Evet ETH 2.0 konusunu bende merak ediyorum, mining için sıkıntı felan çıkarabilir mi

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
RTX2060 bir tane alıp denemeye değer mi diye düşünmüyor değilim. Sadece bir tane almak da kar getirmiyor :) Mining sistem kursam mı kurmasam mı bilemedim.
Rtx 2060 yerine 1660 süper almanız daha mantıklı olur. Hem fiyat olarak daha ucuz hemde kazım gücü daha yüksek

RYD_58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Resul Demirci
Başlıkta belirttiğim gibi 2 adet RTX3090 ile ETH mining yapılır mı ve ortalama kazım gücü ne olur?
Hashrate kaç m/s ve saatlik elektrik tüketimi kaç watt olur?
Bu şekilde yada ona denk 3080 lerle kurulan bi mining sisteminin yaklaşık ömrü ne kadar olur?
Sistemi fazla zorlamamak hem de belli bi kar elde etmek için günde kaç saat çalışması uygun olur?

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
1 2 yıl daha kazım yapamayacağımız kesin yani?
Sadece ethereum kazılmıyor :D Ethereum 2.0 a geçse bile kazım yapılabilecek çok fazla coin var. Ethereum artık kazılamazsa, mining yapanlar en karlı coin ne olursa ona geçecektir. Bu şekilde mining devam eder

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Sadece ethereum kazılmıyor :D Ethereum 2.0 a geçse bile kazım yapılabilecek çok fazla coin var. Ethereum artık kazılamazsa, mining yapanlar en karlı coin ne olursa ona geçecektir. Bu şekilde mining devam eder
Biraz araştırayım o halde :D Gelir olayı çok kafama takılıyor kartlar elimde patlarsa cart curt.. Sıfır almak istiyorum da kartları :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Minerstat doğru mu veriyor verileri?

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
etheryumdan sonra kazım yapılabilecek koininde fiyatı uçar. Bu kadar miningçinin yatırım yaptığı koin her türlü Coşar kazandırır

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Kartların stokları sadece mining den dolayı bitmedi. Pandemi, çip üretimi vs birçok etmen var. Kartlar bence en azından yıl sonuna kadar böyle kalır veya daha da artar. Rtx 3060 ilk çıktığı zaman 8 bin lira pahalı diyip almamıştım şuanda 11-12 binlere çıktı :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

etheryumdan sonra kazım yapılabilecek koininde fiyatı uçar. Bu kadar miningçinin yatırım yaptığı koin her türlü Coşar kazandırır
Katılıyorum. Şuan ethereumun bu kadar güçlü olmasının sebebi herkesin ethereum kazmasıdır. Aynı desteği hangi coin alırsa yürür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,644
Üyeler
159,653
Son üye
Quaaa
Top Bottom