Amazon da fiyatı neyse onu veriyosun başka bir şey yokYurtdışı olduğu için ek bir ücret alınır mı?
Kargoya verildi olarak görünüyor sadece. Başka hiç bi'şey yok.Ürünü teslim edilen var mı? Satıcı çinden gönderiyor ve takip numarasında problem yaşayanlar mevcut mu? Teslim tarihi gecikti çünkü.
Kasanın içine süs olarak almıştım benbu arada kimse fark etmemiş ama yüksekliği 4.5 cm ortalama bir yumurta çikoatdan çıkan oyuncakla aynı botut
Ürünü iptal edin 7 liralık şeye 44 TL vergi ödedik. Konuyu açan bilgilendirse idi keşke
Alma alma vergi kitliyolarkalmamış
Yurdışı ürünlerde Amazon Lojistik tarafından gönderilmeyen her şey de vergi çıkıyor yenimi öğreniyorsunuz?Alma alma vergi kitliyolar
Goodluvk28 Mini Reçine Kalıp 2 Adet Sevimli Sevgili Çift Model Aksiyon Figürü Mikro Manzara Bitki Dekor oyuncak Bebek Hediye İdeal pasta Dekoru, Teşhir Kalıbı, beyaz, mor : Amazon.com.tr: Oyuncak
Goodluvk28 Mini Reçine Kalıp 2 Adet Sevimli Sevgili Çift Model Aksiyon Figürü Mikro Manzara Bitki Dekor oyuncak Bebek Hediye İdeal pasta Dekoru, Teşhir Kalıbı, beyaz, mor : Amazon.com.tr: Oyuncakwww.amazon.com.tr
İYİ FİYAT 2 RENK SEÇENEĞİ VAR
Alıntıyı görüntüle
Evet daha önce sipariş yapmadım. Yorumlarda da vergi olmadığı yazıyor. Beni aşağılama merakı nereden geliyor size ?Yurdışı ürünlerde Amazon Lojistik tarafından gönderilmeyen her şey de vergi çıkıyor yenimi öğreniyorsunuz?
44 tl verdikten sonra postacıya attığım bakış
Ürünler nasıl?Ürünü iptal edin 7 liralık şeye 44 TL vergi ödedik. Konuyu açan bilgilendirse idi keşke
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ürünler nasıl?
emin olma pekAmazon da fiyatı neyse onu veriyosun başka bir şey yok