Neler Yeni

Yardım 2 araç arasında kaldım yardım

hangisi alınır

• Oy kullanan toplam üye
    13
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Enes
Hyundainin bu motorunun piyasası o kadar iyi değil diye biliyorum eğer clionun elektrik tesisatı temizse alınır fransız araçlarının kanayan yarasıdır elektrik tesisatı
İkiside iyi değil km çok fazla km daha az bulmaya çalış japon veya kore markaları iyidir

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,495
İsim
Emre
Discord
necromancerr
İkiside iyi değil km çok fazla km daha az bulmaya çalış japon veya kore markaları iyidir
kanka araçlar artık 20 yaşında km illaki olucak o yüzden km den ziyade motorun durumu elektrik tesisatının durumu kaporta durumuna göre alınabilirler bunlar kötüyse alınmaz zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Enes
kanka araçlar artık 20 yaşında km illaki olucak o yüzden km den ziyade motorun durumu elektrik tesisatının durumu kaporta durumuna göre alınabilirler bunlar kötüyse alınmaz zaten.
Tabikide öyle ama Avrupa araçları sıkıntı cıkarır o fiyatlara sıkıntısız binmek istiyorsa japon veya kore ye bakacak km illaki olacak ama o fiyatlara gayette düşük km var zaten sahibinden. Com da çok var

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,495
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Tabikide öyle ama Avrupa araçları sıkıntı cıkarır o fiyatlara sıkıntısız binmek istiyorsa japon veya kore ye bakacak km illaki olacak ama o fiyatlara gayette düşük km var zaten sahibinden. Com da çok var
ikisininde parçası ucuz sorunu falan olur yaptırır binerim derse clio daha konforlu ama bu yaşta avrupa araçlarına göre sıkıntısız olsun dersede hyundai daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Enes
Aynen takibi sana katılıyorum bendede var kia rio 2005 model 148 binde 2 yıldır biniyorum Allaha şükür hiçbir sorun cıkarmadı saat gibi çalısıyor satıyorum ama piyasa çok durgun satıp nissan qashqai almayı düşünüyorum hayırlısıyla.
ikisininde parçası ucuz sorunu falan olur yaptırır binerim derse clio daha konforlu ama bu yaşta avrupa araçlarına göre sıkıntısız olsun dersede hyundai daha iyi

Son düzenleme:
Top Bottom