2 Ayda Eşi̇t Ağirlıkta 350 Bi̇n Mümkün Mü?

draxler

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
15
Esenlikler dostlar en son YKS sınavına 2018 yılında girmiştim bu sene tekrar girmeye karar verdim 1-2 gündür YKS sınava çalışmaya başladım şu an sınava 62 gün var bu kalan 62 günde 11-12 saat çalışarak Eşit ağırlıkta 350 bin yapılabilir mi? Bilen dostlarım yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
evet yaparsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama 11 12 çalış

Esenlikler dostlar en son YKS sınavına 2018 yılında girmiştim bu sene tekrar girmeye karar verdim 1-2 gündür YKS sınava çalışmaya başladım şu an sınava 62 gün var bu kalan 62 günde 11-12 saat çalışarak Eşit ağırlıkta 350 bin yapılabilir mi? Bilen dostlarım yardımcı olursanız sevinirim
nasıl çalısacaksın yontemlerın neler bende calısıyorum yavas yavas

Arkadaşlar bu tarz soruları çok görüyorum ve aşırı derecede mantıksız sizin zekanızı neyi kaç saatte anladığınızı sınavda sorulacak soruları vs bilmemiz imkansız ve evet hayır dememiz çok mantıksız sen elinden gelenin en iyisini yap olursa olur olmazsa olmaz.

Arkadaşlar bu tarz soruları çok görüyorum ve aşırı derecede mantıksız sizin zekanızı neyi kaç saatte anladığınızı sınavda sorulacak soruları vs bilmemiz imkansız ve evet hayır dememiz çok mantıksız sen elinden gelenin en iyisini yap olursa olur olmazsa olmaz.
Adaşım çok doğru diyosun da zaten adamın hedef 350k

Çok çalışacağım diye beynini fazla yorma, az ve öz her zaman iyidir.

350 bin çalışmadan bile girilecek sıralama. Bu soruları da artık çok saçma buluyorum. Kendi kapasiteniz kadar çalışırsanız sınav geldiğinde neler yapacağınızı görürsünüz zaten.

@OguzXtrime @machiqwe @-Akın Taşkan- @Azief @Kormts
350 bin yapmak zor olmamali, 11-12 saati bos a harcamayip konulari anlama uzerine calisisirsan rahatlikla yaparsin

@OguzXtrime @machiqwe @-Akın Taşkan- @Azief @Kormts
Eğer Çok Kötü Durumda Değilseniz 2 Ayda Çok Rahat 200K Bile yapabilirsiniz. Çalışın yeter.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,822
Üyeler
184,227
Son üye
Gforce46
Geri