Neler Yeni

2 dua ile namaz kılınır mı

Hanaz

80+ Gold
Fatiha ve İhlası biliyorsan namaz için Ettehiyatuyu ezberlemen yeterli olur bence..
Bu arada ezberlemesi çok kolay bi suredir söyliyim
Onun dısında bide kevser suresi de olması gerkiyo diye hayirlıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
Subuhaneke, Fatiha, İhlas, Ettehiyyatü, Salli Barik, Rabbena ve Kunut duaları ile tüm namazlarını kılabilirsin.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,581
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
2 dua ile namaz kılınır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ihlas ve fatiha biliyorum sadece ilk başta hangisini okuyacam? kabul olur mu
Kanka hiçbirimiz çok bilgili değiliz bu konuda ama İslamda önemli olan şey niyettir duaları yavaş yavaş öğrenirsin Subhaneke ve Ettehiyyatu öğrenmeye çalış bu arada sizi tebrik ederim

Megan

80+ Silver
Fatiha ve İhlası biliyorsan namaz için Ettehiyatuyu ezberlemen yeterli olur bence..
Bu arada ezberlemesi çok kolay bi suredir söyliyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ettehiyyatu dışında gerisi okunmak zorunda değil
farz değil diye öğrenmeyelim mi?

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Namaz kılmak için en az 4 adet zamr sure bilmek zorundasın (namazdayken en aşağı 3 ayet okuman gerekir bir sureden 3 ayet ezberlersen de sayılır). Buna ek olarak tahiyyat salli barik ve rabbena dualarına ezberlemen gerekiyor.

Megan

80+ Silver
Moron musun kardeşim adamın sorduğu soruya cevap verdim. Onu mu diyorum sence?
Ağzını topla git benim yazdığımı oku sonra kendi yazdığını oku sonra gel adam gibi cevap ver. Farz değil diye okumasın öğrenmesin mi diyorum beynin basmıyor galiba

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
Ağzını topla git benim yazdığımı oku sonra kendi yazdığını oku sonra gel adam gibi cevap ver. Farz değil diye okumasın öğrenmesin mi diyorum beynin basmıyor galiba
Her namazda okunur demişsin öyle bir şey yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf

Megan

80+ Silver
Her namazda okunur demişsin öyle bir şey yok
Farz da olsa sünnet de olsa vacip de olsa yapmamız gerekir. Benim söylediğim şeydeki yanlışlık ne? Ben farzdır vaciptir demiş miyim? Her namazda okumalıyız okursak sevabı daha fazladır anlamında söylemişim. Bir yanlışım varsa da gel insan gibi anlat boş yapma

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
Farz da olsa sünnet de olsa vacip de olsa yapmamız gerekir. Benim söylediğim şeydeki yanlışlık ne? Ben farzdır vaciptir demiş miyim? Her namazda okumalıyız okursak sevabı daha fazladır anlamında söylemişim. Bir yanlışım varsa da gel insan gibi anlat boş yapma
Kardesim atarlı atarlı farz değil diye öğrenmeyelim mi höö demişsin ne dememi bekliyorsun?

Top Bottom