Slayer109
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,576
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani hocam Msi 1660 Super mi yoksa Galakuro 1660 Ti mı?Olanda bu kadarcıkAlıntıyı görüntüle
Yani hocam Msi 1660 Super mi yoksa Galakuro 1660 Ti mı?Olanda bu kadarcıkAlıntıyı görüntüle
Karar senin. İnternetten testlere göre sıcaklıklara bakarsın. Hangisi daha iyiyse onu alırsın.Yani hocam Msi 1660 Super mi yoksa Galakuro 1660 Ti mı?
Ben olsam diye söyleyemem çünkü ben direk galakuronun görünüşü ve soğutmasını beğenmediği den almazdım.Siz hangisini tavsiye edersiniz?
Tamamdır hocam sağolunBen olsam diye söyleyemem çünkü ben direk galakuronun görünüşü ve soğutmasını beğenmediği den almazdım.
Ama tarafsız karşılaştırırsak ve ikisininde ısı değerleri iyi dersek tabikide 1660 ti. Ama soğutması kötüyse 1660 Super.
Soğutma? O oranda bu ekran kartını iyi soğutabilecek mi?Ti oyunlarda daha performanslı
ya hocam 8 pin girişli cok fazla güç çekmeyen bir kartSoğutma? O oranda bu ekran kartını iyi soğutabilecek mi?
O zaman iyi. Dış görünüşünden bana ısınan bir modele benzediğini gördüm. Demek düşük güç tüketiyor. İyiymiş o zamanya hocam 6 pin girişli güç çekmeyen bir kartcift fanlı ne kadar ısınmasını beklersiniz
aynı üründen mevcut bende bu arada
Olsun be 6600xt biostar da olabilirdi onda soğutma bloğunu görmek bile zorOlanda bu kadarcıkAlıntıyı görüntüle
Haftaya e7500 sistemi ayağa kaldıracağım. Bakalım neler çıkacak ortaya.Olsun be 6600xt biostar da olabilirdi onda soğutma bloğunu görmek bile zor![]()
1660 TI biraz aha güçlüdür super'den ama çok kayda değer fark yok aynı olarak görebilirsiniz iki kartı da. Ben olsam Galakuro alırdım çünkü çift fanlı, TI model ve Galax markası iyi markadır sorun çıkartmaz.Yani hocam Msi 1660 Super mi yoksa Galakuro 1660 Ti mı?