2 Ekran kartını bir kasada toplamak

Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar. Hali hazırda 1 adet Asus dual 3060 ekran kartım. Corsair 4000x kasam, Asus prime b450m a II anakartım ve yine corsair 750 + 80 plus bronze psum var. Şimdi 1 adet Asus tuf 6800xt aldım. Tek kasa içerisinde olsun istiyorum. Riser vs aldım ama 2 kart daha gelmedi ama boyutları büyük riserla kasaya sığmaz gibi
Anakartı atx e çıkarmalıyım b550 gibi,
Yada kasayıdamı değiştirmek lazım,

Siz olsanız nasıl yapardınız. Birde PSU yeter diye düşünüyorum. (Suan sistem her şey dahil ekran,işlemci vs 181-182 w çekiyor)

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Hali hazırda 1 adet Asus dual 3060 ekran kartım. Corsair 4000x kasam, Asus prime b450m a II anakartım ve yine corsair 750 + 80 plus bronze psum var. Şimdi 1 adet Asus tuf 6800xt aldım. Tek kasa içerisinde olsun istiyorum. Riser vs aldım ama 2 kart daha gelmedi ama boyutları büyük riserla kasaya sığmaz gibi
Anakartı atx e çıkarmalıyım b550 gibi,
Yada kasayıdamı değiştirmek lazım,

Siz olsanız nasıl yapardınız. Birde PSU yeter diye düşünüyorum. (Suan sistem her şey dahil ekran,işlemci vs 181-182 w çekiyor)

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.
Riser ile kasaya koymak sıkıntılı biraz. Çift X16 slotu olan bir anakarta geçin ya da 2. kartı kabloları uzatıp kasa dışına bir yere takmaya çalışın.

Geri