rafetsunal
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 162
ben inanın bilmiyorum uzun zaman sonra nvida'ya dönücem ve fikrim yoksıcak geldi bana %60da %40 fanda 65 derece bir kandırmaca var gibi
bir yerde rob sorunu varmış sıkıntılı olanlarda 88miş bunun 96ona baktımsıcak geldi bana %60da %40 fanda 65 derece bir kandırmaca var gibi
bilmiyorum hocam fiyatı kaç bu kullanım oranı bana biraz sıkıntı geldiben inanın bilmiyorum uzun zaman sonra nvida'ya dönücem ve fikrim yok
Post automatically merged:
bir yerde rob sorunu varmış sıkıntılı olanlarda 88miş bunun 96ona baktım
36bilmiyorum hocam fiyatı kaç bu kullanım oranı bana biraz sıkıntı geldi
sıfır al kral 40a falan böyle kart alınmaz 2. el
Kart normalde 300w TDP ile üretiliyor senin kart 225 W gösteriyor 75w kayıp var onu bi kontrol etMarka palit gamerock
alabilecek olsam niye almiyim be hocamsıfır al kral 40a falan böyle kart alınmaz 2. el
geldiği zaman bir test edeyim fakat testi nasıl yapayım iyice nasıl zorlatırımKart normalde 300w TDP ile üretiliyor senin kart 225 W gösteriyor 75w kayıp var onu bi kontrol et
kart tam güçte çalışmıyor 300w civarı çekmesi lazım ondan dolayı az gözüküyor sıcaklıklar.Marka palit gamerock
bence degerler gayet normal ve guzelMarka palit gamerock
fakat bu arkadasin dedigi aklima takildi. gpu underwolt yapmis olabilir mi?Kart normalde 300w TDP ile üretiliyor senin kart 225 W gösteriyor 75w kayıp var onu bi kontrol et
uv olsa w düşük olurdu sadece usage direkt falso veriyor ilk defa gördüm furmarkta az kullanan kartı ondan şüphelendimbence degerler gayet normal ve guzel
fakat bu arkadasin dedigi aklima takildi. gpu underwolt yapmis olabilir mi?
36 40 arası çok değil hocam böyle bir riske girilmez sıfır al senin olsun garantin cebinde olsunalabilecek olsam niye almiyim be hocam
geldiği zaman bir test edeyim fakat testi nasıl yapayım iyice nasıl zorlatırım
hocama dediğim gibi param güvende ile aldım en kötü 1500tl zararım olur geldiği zaman ne test yapmamı isterseniz bir yapayımuv olsa w düşük olurdu sadece usage direkt falso veriyor ilk defa gördüm furmarkta az kullanan kartı ondan şüphelendim
Post automatically merged:
36 40 arası çok değil hocam böyle bir riske girilmez sıfır al senin olsun garantin cebinde olsun
robda 88 hatalı olanlarmış bu 96 diyor. Kart kargolandı geldiği zaman dediğiniz testi yapayımBu kart soru işareti çok. Furmark testini GL modda 1080p yapsın bakalım bir. En az 15 dakika çalıştırsın. Düşük watt çektiği için kullanımı artmıyor olabilir ROB ları da kontrol et.