2. el 5700 xt alınır mı ?? 2-3k tl arası e.kartı tavsiye plss

bu serinin soğutması emin ol rog serisi kadar kaliteli. kartıma ölümüne o.c yaptığım halde 65 dereceleri geçmiyor. o.c olmadığı zaman 61 60 derecelerde geziyor yükte.
evet inceledim videolarda cidden 55-60 derecelerde furmarkda falanda öyleymis, iy..., tek fanlısı 70-80 leri görüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani az fps yüksek ücret veren bir kart

yani aynı fiyata da var gerçi fps de cok fark yok 20 30 ortalama

birde wattman var bu amdlerde o da problme

Son düzenleme:
yani az fps yüksek ücret veren bir kart

yani aynı fiyata da var gerçi fps de cok fark yok 20 30 ortalama
en azından wattman, driver, ısınma, yüksek tdp, ekran kararması, sistem kapatması gibi sorunlarla karşılaşmıyorum. 😃

Rdr 2 ultra high 83 fps.

en azından wattman, driver, ısınma, yüksek tdp, ekran kararması, sistem kapatması gibi sorunlarla karşılaşmıyorum. 😃

Rdr 2 ultra high 83 fps.
teknoloji şans işi, 2 yıldır 5600xt kullanıyorum, 63 dereceyi geçmiyor, wattman yaşamadım, ekran kararması ve sistem kapanması yaşamadım. sen sorun yaşadın diye başkalarıda yaşayacak değil.

teknoloji şans işi, 2 yıldır 5600xt kullanıyorum, 63 dereceyi geçmiyor, wattman yaşamadım, ekran kararması ve sistem kapanması yaşamadım. sen sorun yaşadın diye başkalarıda yaşayacak değil.
Şans diyip kendini kandırma. NVİDİA'da bu hataları alman AMD'ye göre daha az.

Evet arkadaşlar hortlatiyorum, 5700xt kartı aldim ve uzun süredir kullanıyorum, aktif Performans konusunda hep fiyatına göre beni ve oynadığım oyunlari, aoe 4, ac serisi cod, gta 5 ve halo vs. De fazlasıyla tatmin etti, 1080p değil 2k için üstelik.max ısı 70 derece gördüm, ve xfx 3fanli olan model ve asus tuf olani kullandım, asusta fan yalpapamaya başladı aldığım adam değiştirdi xtx ile, satıcı önemli arkadaşlar güvenilir olmasi lazim en azından yeri yurdu belli ve bu isi yapan biri olsun bence

Alınmaz o fiyat civarı zorlasan rx6600 bulunur.
Bu arada yıllar sonra buna da cevap yazayım, arkadaşa aldik rx 6600 bende ise rx 5700xt,,, islemci onda r5 5600 benim ise 3600 olmasına rağmen ondan daha fazla fps alıyorum aynı oyunlarda

Evet arkadaşlar hortlatiyorum, 5700xt kartı aldim ve uzun süredir kullanıyorum, aktif Performans konusunda hep fiyatına göre beni ve oynadığım oyunlari, aoe 4, ac serisi cod, gta 5 ve halo vs. De fazlasıyla tatmin etti, 1080p değil 2k için üstelik.max ısı 70 derece gördüm, ve xfx 3fanli olan model ve asus tuf olani kullandım, asusta fan yalpapamaya başladı aldığım adam değiştirdi xtx ile, satıcı önemli arkadaşlar güvenilir olmasi lazim en azından yeri yurdu belli ve bu isi yapan biri olsun bence

Bu arada yıllar sonra buna da cevap yazayım, arkadaşa aldik rx 6600 bende ise rx 5700xt,,, islemci onda r5 5600 benim ise 3600 olmasına rağmen ondan daha fazla fps alıyorum aynı oyunlarda
rx 6600 alınır mı? hocam 5k'ya?

rx 6600 alınır mı? hocam 5k'ya?
Açıkçası amacin ve fps videolarındaki fpsler tutuyorsa kartı tavsiye ederim kesinlikle, piyasalara çok hakim değilim ama Büyük ihtimalle o paraya daha iyisini bulamazsın diye düşünüyorum.

rx 6500xt var elimde istersen

Geri