Referans model bu.inceledigim kart bu. tek fanlı modeli kapıya teslim edip denerisn parayı öyle verirsin diyor istersen dükkanımıza diyorAMD RADEON RX 5700XT 8GB GDDR6 256Bit SIFIR AYARINDA ADETLİ STOK - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1075051015
AMD RADEON RX 5700XT 8GB GDDR6 256Bit SIFIR AYARINDA ADETLİ STOK - Asus Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
bu paraya rx 580 satıyorlar onu alacagıma bunu alıp aynı oyunu aynı aarlarda daha soguk oynarım diye düsündüm bir anReferans model bu.
Tasarımı aşırı hoşuma gidiyor ama kendisi biraz sıcak çalışıyor özel modellere göre.
2021 mart ayında 5600xt kartım için 8 bin tl teklif gelmişti şimdi ki aklım olsaydı vereydim keşke.Sağlam pad ve termal işlem ile sıfır halinden bile daha iyi performans verdiliyor. Mining kartlara ancak Onu test ederek malesef anlamayamazsın bunu sadece zaman ve marka model gösterir. 5700xt nin çok güzel Mining performansı vardı ve Ekran kartlarının pahalı olduğu dönemde bu ekran kartları 15k dan satılıyordu Ring kartı olduğu için. Tabi bu fiyatlara böyle performans alman zor olsada Rx 6600 daha güzel bir seçenek olabilir Hem TDP hem daha yeni olması sebebi ile yinede sen bilirsin.
5600xt de bakabilirsiniz, rtx 2060s ile denk bir kart. 2k da oynamayamadığım oyun olmadı şu zamana kadar. temiz 5700xt bulursanız kaçırmayın derim.merhaba millet. 2. el ekran kartı arastırırken f/p acısından rx 580 falan (işimi görecek oynadıgım oyunlarda monitörüm olan 31.5" 1440p de görüntü verebilecek bir kart )bakıyorum. 580 590 16xx 2xxx serisi derken amd rx 5700 xt denk geldi ve fiyatı 3 baslangıc. alınır mı sizce ne düsünüyorsunz ? 1440p 144hz monitörüme görüntü vericem her oyunu max da yüksek fps oynamıyorum zaten genelde lol oynuyorum ama ekran kartım iyi olursa oyun oynarım arada, bu kartın videolarını izledim bana yeterli hatta fazla bile cünkü r7 370 4gb var suan .
Yazıma göre alternatif benzer fiyatlarda önerilere acıgım.
sistem özelliklerim
ryzen 5 3600
asus prime b450m-k 16ram
r7 370 4gb
Kesinlikle 5700XT Tercih edin 580 yerine, arada dağlar kadar fark var hocambu paraya rx 580 satıyorlar onu alacagıma bunu alıp aynı oyunu aynı aarlarda daha soguk oynarım diye düsündüm bir an
evet baktım 5 10 fps fark var detaylı fiyatlara da baktıktan sonra ykaında varsa pazarlık yapıp uygun olanı tercih edicem artık teşekkürederim2021 mart ayında 5600xt kartım için 8 bin TL teklif gelmişti şimdi ki aklım olsaydı vereydim keşke.
Mesaj otomatik birleştirildi:
5600xt de bakabilirsiniz, rtx 2060s ile denk bir kart. 2k da oynamayamadığım oyun olmadı şu zamana kadar. temiz 5700xt bulursanız kaçırmayın derim.
aynen 3x fps farkı varKesinlikle 5700XT Tercih edin 580 yerine, arada dağlar kadar fark var hocam
5700xt, 2070s dengi kart hocam fiyatina gore 5700xt cok iyi tabi temiz ve sorunu yoksa.evet baktım 5 10 fps fark var detaylı fiyatlara da baktıktan sonra ykaında varsa pazarlık yapıp uygun olanı tercih edicem artık teşekkürederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen 3x fps farkı var
bu serinin soğutması emin ol rog serisi kadar kaliteli. kartıma ölümüne o.c yaptığım halde 65 dereceleri geçmiyor. o.c olmadığı zaman 61 60 derecelerde geziyor yükte.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
- VALLA BABACIM 14 ay garantısı devam eden sıfır ayarında jetlatınlerı üzerinde bulunan 5700 xt bulabılıyorsanız 2500 TL den ben 10 adet almaa hazırım
- acıkcası ben de bu kartlardan 10 adet vardı son 2 adet kaldı
- 3250 den asagıya bır adet bıle satmadım , son 2 adet gıtsın dıye 100 TL dustum. hepsi bu
- hayırlı akşamlar.
- diye dedi arkadas
- garantisi deevam ediyorsa diğer tek fanlı ilk attıgıma kıyasla mantıklı olabilir mi