2. el 5700 xt alınır mı ?? 2-3k tl arası e.kartı tavsiye plss

yucelo98

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
3000
merhaba millet. 2. el ekran kartı arastırırken f/p acısından rx 580 falan (işimi görecek oynadıgım oyunlarda monitörüm olan 31.5" 1440p de görüntü verebilecek bir kart )bakıyorum. 580 590 16xx 2xxx serisi derken amd rx 5700 xt denk geldi ve fiyatı 3 baslangıc. alınır mı sizce ne düsünüyorsunz ? 1440p 144hz monitörüme görüntü vericem her oyunu max da yüksek fps oynamıyorum zaten genelde lol oynuyorum ama ekran kartım iyi olursa oyun oynarım arada, bu kartın videolarını izledim bana yeterli hatta fazla bile cünkü r7 370 4gb var suan .

Yazıma göre alternatif benzer fiyatlarda önerilere acıgım.

sistem özelliklerim
ryzen 5 3600
asus prime b450m-k 16ram
r7 370 4gb

Alınmaz o fiyat civarı zorlasan rx6600 bulunur.

5700xt 3060 gücünde baya sağlam bir ekran kartı ancak TDP olarak çok yüksek bir kart PSU olarak en az 650w 80+ gold psu gerekli.

Ve Mining dönemimde çok kullanılan bir karttı oyüzden Temiz bulmak zor biraz.

Alınmaz o fiyat civarı zorlasan rx6600 bulunur.
ama zorlayınca bulunuyor en alt seviye çift fanlı modeller alınabiliyor o fiyata ki rx 6600 rx 5700xt den düşük düz rx5700 seviyesinde bir kart aynı fiyatlara rx5700xt tepe modelleri bulunabiliyor bence o fiyat bandında mantıklı bir tercih ki elimden geçti farklı farklı modellerden en az 10 tane

5700xt 3060 gücünde baya sağlam bir ekran kartı ancak TDP olarak çok yüksek bir kart PSU olarak en az 650w 80+ gold psu gerekli.

Ve Mining dönemimde çok kullanılan bir karttı oyüzden Temiz bulmak zor biraz.
miningli ama 3 hafta kullanıldı istedigin testi yap diyorlar. yani acıkcası 3bin tl ye 2k ultra oynatan bir kart alıp 1 2 yıl sonra bozulsa yansa cok enterese etmez ki kaldı ki adam her testi yap diyor fps farkı da ısı farkıda belli etmez mi

miningli ama 3 hafta kullanıldı istedigin testi yap diyorlar. yani acıkcası 3bin TL ye 2k ultra oynatan bir kart alıp 1 2 yıl sonra bozulsa yansa cok enterese etmez ki kaldı ki adam her testi yap diyor fps farkı da ısı farkıda belli etmez mi
Sağlam pad ve termal işlem ile sıfır halinden bile daha iyi performans verdiliyor. Mining kartlara ancak Onu test ederek malesef anlamayamazsın bunu sadece zaman ve marka model gösterir. 5700xt nin çok güzel Mining performansı vardı ve Ekran kartlarının pahalı olduğu dönemde bu ekran kartları 15k dan satılıyordu Ring kartı olduğu için. Tabi bu fiyatlara böyle performans alman zor olsada Rx 6600 daha güzel bir seçenek olabilir Hem TDP hem daha yeni olması sebebi ile yinede sen bilirsin.

Sağlam pad ve termal işlem ile sıfır halinden bile daha iyi performans verdiliyor. Mining kartlara ancak Onu test ederek malesef anlamayamazsın bunu sadece zaman ve marka model gösterir. 5700xt nin çok güzel Mining performansı vardı ve Ekran kartlarının pahalı olduğu dönemde bu ekran kartları 15k dan satılıyordu Ring kartı olduğu için. Tabi bu fiyatlara böyle performans alman zor olsada Rx 6600 daha güzel bir seçenek olabilir Hem TDP hem daha yeni olması sebebi ile yinede sen bilirsin.
Valla ben cok bilmedigim icin yazdım sizler sayesinde bir şeyler bakıcam :) ama bu fps farkları 5 10 ısı farkı olsun 6 7 derece 5700 xt daha iyi ve fiyat farkları var. oda 500 1000 tl en az

bütçen max ne kadar iyi bişey bulabilirim belki.

5700XT alınır temizse güzel kart, ben kullanıyorum soru sorabilirsiniz.
Ayrıca 6600'ün önüne gecebiliyor.

VE EKLEMELİYİM CORSAIR 550+ PSU VAR ELİMDE corsair rgb delta kasasının orj

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,161
Üyeler
187,462
Son üye
muratt829
Geri