psu cok önemlidir bence 2. elde sansa bırakmaArc A750, R5 5500 sistem için 600w psu ihtiyacım var 2.el hangi markalar önerirsiniz ve nelere dikkat etmek gerekiyor.
Bütçe 1500 civarı, daha az olursa daha iyi olur tabi.
kasaya ihtiyacım yok hocam sağolunhttps://www.akakce.com/bilgisayar-k...gold-rainbow-siyah-kasa-fiyati,511196903.html kasasıyla beraber duruyor istersen uyguna bırakırım 2-3 ay kullandım
bunu bir arkadaş daha önermişti hiç duymadım siteyi ve markayı güvenilir midir![]()
Enermax MAXPRO III 600W 80+ Standart 120mm Fanlı Güç Kaynağı (EMP600W) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
MAXPRO III serisi 80 PLUS 230V EU sertifikasına sahiptir ve %50 yükte %85’e varan verimlilik sunarak çoğu ana akım yapı için enerji tasarrufu sağlayan bir çözümdür. 230Vac altında %50 yükte %85…www.gaming.gen.tr
Hocam yalnızca psuyu da verebilirimkasaya ihtiyacım yok hocam sağolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bunu bir arkadaş daha önermişti hiç duymadım siteyi ve markayı güvenilir midir
ikiside güvenilir tercih edebilirsin rahatcabunu bir arkadaş daha önermişti hiç duymadım siteyi ve markayı güvenilir midir
yalnızca kasayı satarsan kaça satarsınHocam yalnızca psuyu da verebilirim
1250ikiside güvenilir tercih edebilirsin rahatca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yalnızca kasayı satarsan kaça satarsın
istanbul içi mi bide kutu duruyo mu
Yok hocam İstanbul dışı, karton kutuyu diyorsan duruyordu sanırımistanbul içi mi bide kutu duruyo mu
istanbul dısıysa alamam ya içi olsa az pazarlıkla anlaşabilirdikYok hocam İstanbul dışı, karton kutuyu diyorsan duruyordu sanırım