Neler Yeni

2.el 650 TL ekran kartı önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Ahmet Durmuş
İşlemci: Ryzen 3 2200G
Anakart: MSI A320M Pro- M.2 V2
RAM: HyperX 8+8 3200MHz CL18
Güç kaynağı: Power Boost 500W(shP650 sipariş ettim)
Kasa: Aerocool Aero One frost.

Öncelikle bayramınız mübarek olsun, 1 yıldır kullandığım APU sistemime nihayet bir ekran kartı alma şansı yakaladım ama tek sorun şu, babam ile konuştum ve ekran kartı için sıfırlar pahalı diye 2.el bakalım dedi, 2.elden 650 TL sınırım var. Üzerine biraz koy şunu al demeyin çünkü olmaz, aşırı zor benim için.
Ağırlık olarak CS:GO ve GTA Online oynuyorum. Hikaye tabanlı oyunları fazla oynamıyorum, 40 yılda 1 anca.
Sizce hangi ekran kartını tercih etmem uygun olacaktır. Bursa'da yaşıyorum.
Eğer mümkün ise bulduğunuz ürünlerin linkini atar mısınız?
Şimdiden teşekkürler.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,306
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
GTX 960/RX 570/RX 480/470

bruuak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Burak YILDIZ
İşlemci: Ryzen 3 2200G
Anakart: MSI A320M Pro- M.2 V2
RAM: HyperX 8+8 3200MHz CL18
Güç kaynağı: Power Boost 500W(shP650 sipariş ettim)
Kasa: Aerocool Aero One frost.

Öncelikle bayramınız mübarek olsun, 1 yıldır kullandığım APU sistemime nihayet bir ekran kartı alma şansı yakaladım ama tek sorun şu, babam ile konuştum ve ekran kartı için sıfırlar pahalı diye 2.el bakalım dedi, 2.elden 650 TL sınırım var. Üzerine biraz koy şunu al demeyin çünkü olmaz, aşırı zor benim için.
Ağırlık olarak CS:GO ve GTA Online oynuyorum. Hikaye tabanlı oyunları fazla oynamıyorum, 40 yılda 1 anca.
Sizce hangi ekran kartını tercih etmem uygun olacaktır. Bursa'da yaşıyorum.
Eğer mümkün ise bulduğunuz ürünlerin linkini atar mısınız?
Şimdiden teşekkürler.
Hocam aslında öneriden çok öncelikle Letgo, Sahibinden gibi uygulamalar üzerinden kendi şehrinizde ki bütçenize uyan ilanları bulmalısınız. Sonrasında ise o kartlar arasında bir eleme yapmalısınız. Ya da buraya bu eleme hakkında konu açmalısınız. Yani benim fikrim böyle eğer yok ben kargoyla da uğraşırım diyor iseniz orası size kalmış. Çünkü size şöyle bir örnek vereyim. Ben Malatya'da yaşıyorum daha hiç GTX 960 ilanı görmedim. Ya da mesela bir ilanı görürsün ama kart çok bitiktir, eskimiştir, satıcı güvenilir değildir gibi gibi birçok ihtimal var. Yani demem odur ki önce iyice bir ilanları karıştırmalısınız.

Ha birde şunu da ekleyeyim. Önce ilanlara bakmanı önermemin sebebi yine mesela Malatya'da RX 570'i 900 TL'den satıyorlar. Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir. Kolay gelsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Ahmet Durmuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Peki şimdi örnek veriyorum gtx 960 almaya karar verdim 2 sorum var
1-)Bu kart beni kaç yıl götürür.
2-)alırken 2GB mı almalıyım 4GB mı?

Top Bottom