12 bine alınmaz eğer 9800x3d 20nin altına rahat düşerse 7800x3d 13-14 e bulunurselamlar bi arkadaş var kutulu garantili faturalı teknobiyotikten alınma işlemci 12 bin tl alınır mı sizce
12 bin mi bi tezgah sezdimselamlar bi arkadaş var kutulu garantili faturalı teknobiyotikten alınma işlemci 12 bin tl alınır mı sizce
sıfrı mı 13-14 e bulunur.12 bine alınmaz eğer 9800x3d 20nin altına rahat düşerse 7800x3d 13-14 e bulunur
bide şunu diyeyim 8 bine de var ona mesaj bile atmadım12 bin mi bi tezgah sezdim
12 bin iyi fiyat. Alma diyenlere sen bakma. Aynı fiyata kendileri bulsa direk yapıştırır alır. Ben 12500 e aldım sıfır kutulu yurtdışı. Satan kişi güvenlidir diyorsan direk al.selamlar bi arkadaş var kutulu garantili faturalı teknobiyotikten alınma işlemci 12 bin tl alınır mı sizce
valla ben yaz ayında orijinalini 12.500 sattım bir hafta sonra sahte haberleri çıktı işlemci neredeyse 20k fiyatlara dayandı arkadaş 12 bine neden satıyor şüphelendirdi beni açık konuşmak gerekirsesıfrı mı 13-14 e bulunur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide şunu diyeyim 8 bine de var ona mesaj bile atmadım
Normal piyasası bu daha düşmez 2. elde o işlemciselamlar bi arkadaş var kutulu garantili faturalı teknobiyotikten alınma işlemci 12 bin tl alınır mı sizce
kimse alma yazmamış farkındaysan12 bin iyi fiyat. Alma diyenlere sen bakma. Aynı fiyata kendileri bulsa direk yapıştırır alır. Ben 12500 e aldım sıfır kutulu yurtdışı. Satan kişi güvenlidir diyorsan direk al.
evet sıfırı 14 e bulunursıfrı mı 13-14 e bulunur.
bide şunu diyeyim 8 bine de var ona mesaj bile atmadım
değil, 7800x3d eğer 9800x3d adam akıllı düşerse daha düşecek yaz ayında sıfırı 12kya bile bulunuyordu.Normal piyasası bu daha düşmez 2. elde o işlemci
Alınır normalde 10k idi ama gayet iyi bence yeni çıkan işlemciler daha düşmez kaçırma biri alır o fiyataselamlar bi arkadaş var kutulu garantili faturalı teknobiyotikten alınma işlemci 12 bin tl alınır mı sizce
garantisi varsa genelde sıkıntı olmuyor o yüzden sıcak bakıyorum ben de12 bin iyi fiyat. Alma diyenlere sen bakma. Aynı fiyata kendileri bulsa direk yapıştırır alır. Ben 12500 e aldım sıfır kutulu yurtdışı. Satan kişi güvenlidir diyorsan direk al.
satıcı teknobiyotik aa garantisi de var o yüzden yoksa bilinmedik birisi olsa dediğin doğru olabilirvalla ben yaz ayında orijinalini 12.500 sattım bir hafta sonra sahte haberleri çıktı işlemci neredeyse 20k fiyatlara dayandı arkadaş 12 bine neden satıyor şüphelendirdi beni açık konuşmak gerekirse
vallaha hiç görmedim de 9800x3d piyasada çoğaldığı zaman belki düşebilir ama yıl sonundan sonra bu fiyatlara düşmesi bence imkansızevet sıfırı 14 e bulunur
değil, 7800x3d eğer 9800x3d adam akıllı düşerse daha düşecek yaz ayında sıfırı 12kya bile bulunuyordu.
zaten şuan yokki tıl sonuna doğru eğer 9800x3d 19a veya daha aşağıya düşerse 7800x3d de düşergarantisi varsa genelde sıkıntı olmuyor o yüzden sıcak bakıyorum ben de
satıcı teknobiyotik aa garantisi de var o yüzden yoksa bilinmedik birisi olsa dediğin doğru olabilir
vallaha hiç görmedim de 9800x3d piyasada çoğaldığı zaman belki düşebilir ama yıl sonundan sonra bu fiyatlara düşmesi bence imkansız