Çözüldü✓ 2. el alacağım kartın sıcaklıkları normal mi ?

BilalKrts

80+
Reaksiyon skoru
0
merhaba, yeni ekran kartı alacağım sıcaklık değerleri normalmi sizce ? bana biraz yüksekmiş gibi geldi. kapalı kasa, kartın modeli msi gaming x slim white 7 ay önce alınmış

Ekler

• WhatsApp Image 2025-03-22 at 21.06.47.jpeg
    WhatsApp Image 2025-03-22 at 21.06.47.jpeg
    1.3 MB · Hit: 80
gayet düzgün değerler bence %100 de max 81 iyi bi değer

30 dakika furmark 69 derece, hotspot 81 derece gayet iyi değerler. 2 dakikalık furmark testi atan mayningçiler görse şok olur.

merhaba, yeni ekran kartı alacağım sıcaklık değerleri normalmi sizce ? bana biraz yüksekmiş gibi geldi. kapalı kasa, kartın modeli msi gaming x slim white 7 ay önce alınmış
alın gitsin hocam 7 aylık kart sonuçta değerleri de oldukça iyi , hayırlı olsun

hot olandan ziyade temp önemli değil mi zaten 69 derece bende geçen gün gigabyte aero vermiştim 4070 süper aero serisinin bu kadar serin çalıştığını tahmin etmemiştim 60 derece temp 69 derece hot çıkmıştı

iyi hocam fiyatı içinize siniyosa alabilirsiniz direkt

Aynı kart bende var 2 ay oldu neredeyse aynı dereceler.

Gayet iyi gibi duruyor hayırlı olsun diyelim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,102
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri