Sizide üzmez rdr oynarsınız uzun vade götürürsiz ne diyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet adama fulmark testi yaptırıcam sonucunu paylasırım hocam size
Bütün testleri yap oyunlarda falan grafikleri yüksek ve ultra da kaç fps aldıgına vs herşeyine baksiz ne diyorsunuz
evet adama fulmark testi yaptırıcam sonucunu paylasırım hocam size
Bütçem yok diyor iseniz o sahibinden deki sistemi alın ama ekran kartı eski hocamanladım hocam
Bence sahibinden de yeni sistemlere bakın fiyatan tasaruf edicem diye kötü malzeme almayın üzülürsünüz sonraBütçem yok diyor iseniz o sahibinden deki sistemi alın ama ekran kartı eski hocam
10 bin TL hocam bundan daha iyisi yokturBütçem yok diyor iseniz o sahibinden deki sistemi alın ama ekran kartı eski hocam
Bence sahibinden de yeni sistemlere bakın fiyatan tasaruf edicem diye kötü malzeme almayın üzülürsünüz sonra
Adam on bin tl diyor kaça satacaksın bu sistemiHocam benim sistem bu fiyata anlaşırsak satmak isterim size
hocam bir tane oyun seçin kaç fps alacağınızı göstereyim
en son 10.000 diyor bu fiyata nasıl sizce ?
hocam butcem bu fıyatlar bakıyorum 10. a 8 e 9 a 1650 s 1660 lı sıstemler varBütçem yok diyor iseniz o sahibinden deki sistemi alın ama ekran kartı eski hocam
Bence sahibinden de yeni sistemlere bakın fiyatan tasaruf edicem diye kötü malzeme almayın üzülürsünüz sonra
Aynı fiyata bırakacatım aldığım fiyataAdam on bin TL diyor kaça satacaksın bu sistemi
hocam bende baktım 1650 s 1660 lı sıstemler var10 bin TL hocam bundan daha iyisi yoktur
gta 5 fivem hocamhocam bir tane oyun seçin kaç fps alacağınızı göstereyim
hocam beni aşar yaAynı fiyata bırakacatım aldığım fiyata
gtx 2060 hic bir sitede cıkmıyor hocamhocam bende baktım 1650 s 1660 lı sıstemler var
gta 5 fivem hocam
hocam beni aşar ya
Alın direk sahibindeki ilanı tabi testlerde sıkıntı yoksahocam bende baktım 1650 s 1660 lı sıstemler var
gta 5 fivem hocam
hocam beni aşar ya