Neler Yeni

2. El bu kasa alınır mı?

Kamece06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kaan Kaan
Ürün 2. El ve fiyat 4 bin lira istiyor arkadaş. Özellikleri:
Ryzen 5 3600
Sharkoon lıt 100 kasa
Corseir 550 watt 80 plus
Gigabayt b450 s2h v2
Corseir wengeanca c16 2x8 16 gb ram
Jamesdonkey 256 gb m. 2 ssd
Gt 1030 ekran kartı

Makine.1 aylıkmış faturaları kutularını veriyor almalımıyım uygun mu? İşimi görür soracak olursanız performans olarak.

Kamece06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kaan Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı ve SSD dışında güzel bir sistem.
1/2 sene sonra GTX1650S e geçiş yapacak durumunuz var ise bence alınır.
Bende sizin gibi düşündüm hocam, aslında amazondan aldığım iade etmeyi düşündüğüm wd green sata 480 m.2. ssd var. Alırsam kasayı onu takabilirim. Ekran kartıda idare etsin 2 sene sonra veya seneye daha güzel düşüşler olursa seneyede 2 - 3 k aralığında bir şey alabilirim. Fiyatı uygun değil mi sizce kasanın 1 aylık olduğunu da düşünürsek parçaların

rookie27

80+ Gold
Bende sizin gibi düşündüm hocam, aslında amazondan aldığım iade etmeyi düşündüğüm wd green sata 480 m.2. ssd var. Alırsam kasayı onu takabilirim. Ekran kartıda idare etsin 2 sene sonra veya seneye daha güzel düşüşler olursa seneyede 2 - 3 k aralığında bir şey alabilirim. Fiyatı uygun değil mi sizce kasanın 1 aylık olduğunu da düşünürsek parçaların
Hocam o M.2 SSD yi iade etmeyin çünkü James Donkeyler iyi değiller bozulma hızları oldukça fazla vaat edilen okuma yazma oranları da olmuyor ayrıca.

1 aylık bir kasa için fiyat gayet iyi neden diye sorarsanız RAM ve İşlemciden kurtarıyor.
İleride yükseltme yapsanız bile RAM ve işlemci ile hiç bir işiniz olmaz.
Ayrıca anakart psu da güzel.
Tek sıkıntı ekran kartı onun dışında ben olsam alırdım

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hocam o M.2 SSD yi iade etmeyin çünkü James Donkeyler iyi değiller bozulma hızları oldukça fazla vaat edilen okuma yazma oranları da olmuyor ayrıca.

1 aylık bir kasa için fiyat gayet iyi neden diye sorarsanız RAM ve İşlemciden kurtarıyor.
İleride yükseltme yapsanız bile RAM ve işlemci ile hiç bir işiniz olmaz.
Ayrıca anakart psu da güzel.
Tek sıkıntı ekran kartı onun dışında ben olsam alırdım
James Donkey M.2 SSD' ler BOZUK değiller. Ayrıca en kötü modelleri bile vaat edilen oranlara yakın oranlar veriyor. TBW olarak ise 6 ila 20 katına çıkabiliyorlar. Yanlış bilgilendirme yapmayın. M.2 SSD' lerinde bir sorun yok.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Kamece06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kaan Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
James Donkey M.2 SSD' ler BOZUK değiller. Ayrıca en kötü modelleri bile vaat edilen oranlara yakın oranlar veriyor. TBW olarak ise 6 ila 20 katına çıkabiliyorlar. Yanlış bilgilendirme yapmayın. M.2 SSD' lerinde bir sorun yok.
Bilgi için teşekkür ederiz hocam. O zaman kullanmaya devam edebilirsin diyorsun anladığım kadarıyla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu yorum en doğru yorum olur gibi 2060 vs de takabilirsin
Teşekkür ederim cevap için, istediğimde bu zaten şuan ki piyasada günü mü kurtarsın ilerde ekran kartıyla işi noktalamak

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
Bilgi için teşekkür ederiz hocam. O zaman kullanmaya devam edebilirsin diyorsun anladığım kadarıyla

Teşekkür ederim cevap için, istediğimde bu zaten şuan ki piyasada günü mü kurtarsın ilerde ekran kartıyla işi noktalamak
Çok mantıklı bende aynısını yapıyorum 1050 kullanıyorum şuan 2gb versiyonu idareten, ileride 3060 alıp 2k da kullanmayı düşünüyorum

Kamece06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kaan Kaan
Çok mantıklı bende aynısını yapıyorum 1050 kullanıyorum şuan 2gb versiyonu idareten, ileride 3060 alıp 2k da kullanmayı düşünüyorum
Umarım planlarımız olur hocam :) aslında benim amacım apu işlemcili bir pc kurmaktı ama şuan sanırım pc kurmak isteyenlerin yarısı benim gibi düşündüğü için apu işlemcilere çok para istiyorlar. Garantisi bitmiş ryzen 5 3400g ye 1500-2000 bandında fiyat biçilirken bu kasayı almak daha mantıklı geldi. 3400g ile 1030 ekran kartı arasında performans 1030'un daha düşük gibi yorumladım ama napalım biraz katlanmak zorundayız

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
Umarım planlarımız olur hocam :) aslında benim amacım apu işlemcili bir pc kurmaktı ama şuan sanırım pc kurmak isteyenlerin yarısı benim gibi düşündüğü için apu işlemcilere çok para istiyorlar. Garantisi bitmiş ryzen 5 3400g ye 1500-2000 bandında fiyat biçilirken bu kasayı almak daha mantıklı geldi. 3400g ile 1030 ekran kartı arasında performans 1030'un daha düşük gibi yorumladım ama napalım biraz katlanmak zorundayız
Elinizdeki 1030’u 600-700₺ gibi bir fiyata satıp 1050 kovalayabilirsiniz aslında ama bulabilir misiniz emin değilim ben bi 4 ay önce 1100₺ ye almıştım kartımı sonradan 1900₺ teklif geldi(evet 1050 2gb modele geldi bu teklif) şuan piyasa ne durumda bilmiyorum ikinci elden bir bakın bazen çok güzel kartlar bulunabiliyor

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Kullanabilirsin evet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,881
Üyeler
161,926
Son üye
AliNk.
Top Bottom