14-15 civarı almışsan iyi güzel 2. el sistem sonucta.-Sıfır Amd Ryzen 5 5600
-Msi B550M-Pro VDH
-Geil 8GB Evo Spear Amd edition 3600mhz x 2
-Faturası kutusu yok fakat muhtemelen garantisi devam eden Sapphire 6600XT
-WD 480GB SN350 m2 ssd
-Msi Mpg Gungnir 110M
-Evga 750W Supernova 80+ Gold
-Msi G241 144hz 1ms ips monitör
Sistem bu belirtmediğim parçaların faturası garantisi var 10 aylık parçalar hepsi.
Sistemi bu haliyle ne kadara almışsam iyidir arkadaşlar?
harbi delı oluyorum adam bana gelmış senın sistemden guncel dıyor bana benım sistem i7 7700k koymuş bende b450m s2h ryzen 5 1600 af avr senınkınden guncel dıyor fghlkfghAlan birisi var mıdır bilemem ama Letgo'da 15-20 dakika dolaşın kanser olur, satıcıya küfürler yağdırıp çıkarsınız ilandan
Hocam kimden aldınız. Benim de ihtiyacım var.10K monitör hariç hocam eyvallah.
şakasına yazmış herhalde fiyatı. Toplasan hiçbişey etmez şikayet etseydin keşkeAlıntıyı görüntüle
Geçen gün denk geldiğim bir sistem...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla hocam Laptop eğer hayati değer taşımıyorsa sizin için almanızı pek önermem. Sebebi geçen gün arkadaşa 5000-5500TL'ye adam gibi oyun oynatabilecek bir laptop bulamadım 2. elden. Pisası çok uçuk şuanda. Biraz kesenin ağzını açmak lazım
Şikayet etsek ne olacak? Serbest piyasa kardeşim beğenmiyorsan alma veya beğenmediysen yazma der geçer.şakasına yazmış herhalde fiyatı. Toplasan hiçbişey etmez şikayet etseydin keşke
gıcık aldım adamı ne yapayımŞikayet etsek ne olacak? Serbest piyasa kardeşim beğenmiyorsan alma veya beğenmediysen yazma der geçer.
Hangi ilde oturuyorsunuztanıdıktan hocam elinde bir tane vardı ama arada geliyor eline al sat işi yapıyor. ekran kartı laptop kasa bileşenler vb.
Ben bir ara ciddi ciddi oturup kavga ettim. Adam bilgisayar parçalarını tadelle ve Nutella olarak anlatıyor. Kafam allak bullak oldu çıktım konuşmadan.gıcık aldım adamı ne yapayım
Arada baya mesafe varmışBatman