Direksiyon seti = para israfıMerhaba, 2. el bir direksiyon seti alacağım ancak deneme şansım yok emin olmak için nelere bakmam gerekiyor nasıl çalıştırmadan inceleyebilirim
Denemeden asla alınmaz. Hele bu direksiyon seti ise.Videosunu istesem her şeyi denetsem yine de işe yaramaz mı
Bu sene 3 tane direksiyon seti alıp sattım. Rampage gibi markalar almazsanız zararsız hatta biraz karla satarsınız.Direksiyon seti = para israfı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Denemeden asla alınmaz. Hele bu direksiyon seti ise.
hocam hiç denemeden almayın derim alacaksanızda giriş seviyesi olarak logitech veya thrustmaster'dan başka marka önermemMerhaba, 2. el bir direksiyon seti alacağım ancak deneme şansım yok emin olmak için nelere bakmam gerekiyor nasıl çalıştırmadan inceleyebilirim
Para varsa Logitechi asla önermem. Thrustmaster bu işin üstadı.hocam hiç denemeden almayın derim alacaksanızda giriş seviyesi olarak logitech veya thrustmaster'dan başka marka önermem
Teşekkür ederim alım satım gibi bi hedefim yok vakit öldürmek için istiyorumBu sene 3 tane direksiyon seti alıp sattım. Rampage gibi markalar almazsanız zararsız hatta biraz karla satarsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kozmetik olarak temizse herhangi bir oyunda tüm tuşları test ettiği bir video al yeterli.
Logitech alacağım sanırsam thurstmasterlar aşırı pahalıhocam hiç denemeden almayın derim alacaksanızda giriş seviyesi olarak logitech veya thrustmaster'dan başka marka önermem
Alabilirim ama hani öyle çok kullanacağım 7-24 bir şey değil yani o yüzden o kadar para vermek istemiyorum logitech düşünüyorum bu yüzdenPara varsa Logitechi asla önermem. Thrustmaster bu işin üstadı.
Ben de kafam estikçe hangisi temiz, uyguna denk gelirse alıyorum hevesimi atıp satıyorum. Öyle uzun soluklu kullanan biri değilim. G29,G920,DFGT alıp sattım bu sene içinde. Kendi piyasası olan ürünler o yüzden zarar etmezsin.Teşekkür ederim alım satım gibi bi hedefim yok vakit öldürmek için istiyorum
g29u ya da 923ü ne kadara bulabilirim sizce temiz olanlarınıBen de kafam estikçe hangisi temiz, uyguna denk gelirse alıyorum hevesimi atıp satıyorum. Öyle uzun soluklu kullanan biri değilim. G29,G920,DFGT alıp sattım bu sene içinde. Kendi piyasası olan ürünler o yüzden zarar etmezsin.
5 den başlar 15 e kadar gider 9 a 10 a bulursung29u ya da 923ü ne kadara bulabilirim sizce temiz olanlarını