Neler Yeni

Çözüldü✓ 2. el ekran kartı aldım açılmamış dendi ama içi açılmış İADE EDİYORUM AĞIR KOLPA

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,236
İsim
Volkan
dostlar param güvende ile rx 570 aldım adam tertemiz içi açılmamış demişti fakat kart tozlu etiketi delik görsellerde de belli oluyordu içinin açılmadığı
Mesaj otomatik birleştirildi:

kutuda da yırtık var

Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Lütfü A
dostlar param güvende ile rx 570 aldım adam tertemiz içi açılmamış demişti fakat kart tozlu etiketi delik görsellerde de belli oluyordu içinin açılmadığı

kutuda da yırtık var
iade et bence başka sıkıntıları da vardır.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,236
İsim
Volkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,236
İsim
Volkan
nedenini sorayım mı sizce

teslim almayıp kaçamaz ki, sen iadeyi göndereceksin sonuçta
neden içi açık diye sorayım mı bir rx 570 daha vardı 4gb onu da alacaktım normalde

iade et bence başka sıkıntıları da vardır.
birde eve gidince bir test etsem diyorum sökeriz içini zaten sökmüş adam

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
Muhammet Kürkçü

kutuda da yırtık var
Eğer iade edersen param güvende ücretin yanar haberin olsun. Bana kalırsa testlerini yap sağına soluna iyice bak bir sıkıntı yoksa kartı kullan sonuç pahalı bir fiyat değil.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,236
İsim
Volkan
Eğer iade edersen param güvende ücretin yanar haberin olsun. Bana kalırsa testlerini yap sağına soluna iyice bak bir sıkıntı yoksa kartı kullan sonuç pahalı bir fiyat değil.
aynen o yüzden diyorum bende bir satıcıya sorayım bakalım ne diyecek ilanda sökük değil bu kartta sökük kartta pis yani bakım için söktü desem değil

elinde birde sapphire vardı onu da alacaktım bunu görünce pek iyi hissetmedim şuan kendimi :D

@Yvşlagaçtanealıyon

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
Muhammet Kürkçü
aynen o yüzden diyorum bende bir satıcıya sorayım bakalım ne diyecek ilanda sökük değil bu kartta sökük kartta pis yani bakım için söktü desem değil

elinde birde sapphire vardı onu da alacaktım bunu görünce pek iyi hissetmedim şuan kendimi :D
Hocam ben olsam ilandaki ürünü göndermediği için ekstra fiyat düşmesini isterdim. Kartı kullanacak olsan bile iade edeceğim blöfü yap bence.

Sonuçta istediğin kart bu değil ne koparsan kârdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Erhan Akçay
Param güvende ile satış yapıp ürün tertemiz deyip alakasız bir ürün göndermekte niyeyse satıcı adına... Alan kişi zaten geri gönderecek paranı alamayacaksın. Ya tutarsa diye herhalde.

Fakat şunu demişsiniz "etiketi delik ama içinin açılmadığı" gibi bir şey yazmışsınız. Söylediğiniz etiket garanti etiketi değilmi ? yırtksa delikse içi açılmıştır. Ve rx 570/580 lerin pek içi açılmayanı yoktur bnce. İlan baştan bir garip geldi bana.

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hem ikinci el hem kutusu açılmamış nasıl oluyor açılmamış ise sıfırdır, ilan direkt faul

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,022,332
Üyeler
161,987
Son üye
YouSuffer