Pulse modeller 75-76-77 dereceleri görür. 80in üzerine çıkıyorsa sorun var demektir. Testi en az 10-15 dakika yapmaya bak bence hocam. Üzerindeki etiketlerini kontrol ederek içinin açılıp açılmadığını öğrenebilirsin. Mümkünse alacağınız kart da kutulu olsun, satacağım dediğiniz zaman sorun çıkarıyor kutusuz olmasıSapphire Pulse modeli
saphire rx6600 70i geçmezPulse modeller 75-76-77 dereceleri görür. 80in üzerine çıkıyorsa sorun var demektir. Testi en az 10-15 dakika yapmaya bak bence hocam. Üzerindeki etiketlerini kontrol ederek içinin açılıp açılmadığını öğrenebilirsin. Mümkünse alacağınız kart da kutulu olsun, satacağım dediğiniz zaman sorun çıkarıyor kutusuz olması
Ama pulse diyor hocam nitroyla karıştırmayalım. Tabii yorum yapmam pek doğru da değil kullanmadım 6000 serisi kart. 5700 XT var bende 75 derecelerde duruyor yine pulse modeli. Sizce ideal midir?saphire rx6600 70i geçmez
rx6600 nitro yok zaten , çok güçlü kartlar olmadığı için ısınmıyor normal değer AAA oyunlarda 65i bile geçmez hattaAma pulse diyor hocam nitroyla karıştırmayalım. Tabii yorum yapmam pek doğru da değil kullanmadım 6000 serisi kart. 5700 XT var bende 75 derecelerde duruyor yine pulse modeli. Sizce ideal midir?
Doğrudur hocam cahilliğimi mazur görün. Benim kartın değerleri hakkında bir yorumunuz var mıdır? 5700 XT pulse, oyunlarda max 75 derecerx6600 nitro yok zaten , çok güçlü kartlar olmadığı için ısınmıyor normal değer AAA oyunlarda 65i bile geçmez hatta
5000 serisinin güç tüketimi fazla olduğu için normal olabilir hatta eski olduğu için termal pad değişimi gelmiş yüksek ihtimalDoğrudur hocam cahilliğimi mazur görün. Benim kartın değerleri hakkında bir yorumunuz var mıdır? 5700 XT pulse, oyunlarda max 75 derece
Hocam rx580 nitro değerleri nasıl olmalıPulse modeller 75-76-77 dereceleri görür. 80in üzerine çıkıyorsa sorun var demektir. Testi en az 10-15 dakika yapmaya bak bence hocam. Üzerindeki etiketlerini kontrol ederek içinin açılıp açılmadığını öğrenebilirsin. Mümkünse alacağınız kart da kutulu olsun, satacağım dediğiniz zaman sorun çıkarıyor kutusuz olması