Neler Yeni

Yardım 2. El ekran kartı alırken nelere dikkat etmeliyim

Nycox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
İsmail dağhan
2. El XFX marka rx6700xt almayı düşünüyorum alırken nelere dikkat etmem gerek hangi testleri yapmam gerek ve test sonuçları nasıl olması lazım bunları bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Birde kartın fiyatı 7500tl uygun bir fiyat mı?

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
İlk olarak gözle kontrol edin ekran kartında herhangi bir vuruk vs olmamalı sonrasında FurMark ve GPU-Z programlarını yükleyip ekran kartını yük altına sokabilirsiniz bence 20*30 dk arasında testte kalsın

Nycox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
İsmail dağhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk olarak gözle kontrol edin ekran kartında herhangi bir vuruk vs olmamalı sonrasında FurMark ve GPU-Z programlarını yükleyip ekran kartını yük altına sokabilirsiniz bence 20*30 dk arasında testte kalsın
peki bu test sonuçları ortalama olarak nasıl çıkmalı

Nycox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
İsmail dağhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullandığı süreye yaptığı bakıma bağlı ama ortalama 65-70 derece çıkması daha iyi olur, ekran kartın kfg tamsa almanızda fayda var
tamamdır teşekkür ederim ekran kartı hakkında bilgin var mı peki biraz araştırdım önerilen sevilen bir kart sanırım 4060Ti ile kapışıyor diyenleri gördüm

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
tamamdır teşekkür ederim ekran kartı hakkında bilgin var mı peki biraz araştırdım önerilen sevilen bir kart sanırım 4060Ti ile kapışıyor diyenleri gördüm
XFX amdnin amiral gemisidir bana göre sadece amd tabanlı kart üretiliyorlar şuan ise aktif olarak asus radeon 6700xt kullanıyorum 2k'da çok memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,541
Üyeler
163,185
Son üye
eymenasdd
Top Bottom