Şöyle bir şey buldum. Pazarlık yaparak anlasabilirsin.Hocam maks 3.5 k ya kadar çıkabilirim ki o fiyatlara o kartlar yok
Param guvende var.Hocam şehir dışında test etmeden almak ne bilim içime sinmiyo ya
2060 bulabilirsen iyi olur 6600'deDostlar işlemci r 5 5600 anakart gigabyt b550m ds3h sizce hangi ekran kartını almalıyım maksimum 3 k ya kadar çıkabilirim sahibinden de şöyle bi ilan da gördüm sizce nasıl
La 3.5 a alabileceğin tüm kartlar miningli zatenHocam maks 3.5 k ya kadar çıkabilirim ki o fiyatlara o kartlar yok
Benim ilan oHocam şöyle bişey buldum sıcaklık değerleri normal mi
Sendekiler miningli mi reisLa 3.5 a alabileceğin tüm kartlar miningli zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
He ev çıkması 1660ti/s alırsın 3.5 a onunda piyasası 2.5 zaten
Benim ilan o
EvetSendekiler miningli mi reis
Modart face grubuna gir orda bulursunDostlar işlemci r 5 5600 anakart gigabyt b550m ds3h sizce hangi ekran kartını almalıyım maksimum 3 k ya kadar çıkabilirim sahibinden de şöyle bi ilan da gördüm sizce nasıl
Sıcaklıklar güzel. Miningli olduğuna bakma Eger kart bakımlı ve temiz ise bir şey olmaz.Kaç ay kullanıldı ya miningte
Adama biraz indirim yapta alsın hocam.La 3.5 a alabileceğin tüm kartlar miningli zaten
He ev çıkması 1660ti/s alırsın 3.5 a onunda piyasası 2.5 zaten
Benim ilan o
17.12.22 faturalı xfx swift de furmark in ilk 70 saniyede cw yapıyor sonra kesiyorKaç ay kullanıldı ya miningte
Kanka valla ben adama mal satıyorum örneğin xfx 6600 vardı adam benden 3000 e alıp benim ilan aktif iken 3600 e satıyor ben daha ne diyem fiyattaSıcaklıklar güzel. Miningli olduğuna bakma Eger kart bakımlı ve temiz ise bir şey olmaz.
Adama biraz indirim yapta alsın hocam.