2. El ekran kartı önerisi

flib

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
10000
Elimde 10k (en fazla) bütçem var şu an ki sistemim r7 7800x3d b650 carbon wifi 750 msi psu bir sistem 2. En fazla 10k olucak bir ekran kartı önerme şansınız var mı

Elimde 10k (en fazla) bütçem var şu an ki sistemim r7 7800x3d b650 carbon wifi 750 msi psu bir sistem 2. En fazla 10k olucak bir ekran kartı önerme şansınız var mı
750W PSU mu dediniz ?

Evet msi ın 750 watt psu su

Bu PSU ve bu bütçede 2. elden RTX 3080 yada RX 6800 XT alabilirsiniz. Bu iki karta bakın derim güç olarak deng gibidirler Hangisi aklınıza yatarsa.

Bu PSU ve bu bütçede 2. elden RTX 3080 yada RX 6800 XT alabilirsiniz. Bu iki karta bakın derim güç olarak deng gibidirler Hangisi aklınıza yatarsa.
3080 lere nasıl güvenip alabilirim bir yolu var mı param güvendeyle alıp testler yapıp olmazsa geri göndermeyi planlıyorum sizce nasol bir yol izlenmeli

3080 lere nasıl güvenip alabilirim bir yolu var mı param güvendeyle alıp testler yapıp olmazsa geri göndermeyi planlıyorum sizce nasol bir yol izlenmeli

1. olarak garantili ürün almaya çalışın en az bi 5-6 ay daha garantisi olsa yeterli ne olur ne olmaz garantili olması kafayı rahatlatır, sonra 5-10 dakikalık ağır stress testi yapsanız zaten bişey varmı yokmu anlarsınız.

10k ciddi bir rakam o yüzden yaşadığın il içerisinde elden almaya çalış

Peki nvidia daha iyi olmaz mı 10k civarına rtx 3080ler var paraö güvendeyle alsam mantıksız mı olur

Yok ki düzgün buralarda da başkan ya
param güvende ile alın riske atmayın 3 gün deme süreniz var zaten 3 gün test edersin olmadı 3. gün iade edersiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman bulabilirsem garantili bulamazsam da en azından testlerini paylaşmış ve güvenlik etiketi üstünde bir 3080 almak mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de lhr li ler ne olıyor
mining yapanlar genelde lhr li alıyordu benim bildiğim

Geri