Yardım 2. el ekran kartı

Reaksiyon skoru
70
Arkadaşlar merhaba 2. el ekran kartı almayı düşünüyorum da yaklaşık 4 yıllık bir GTX970 alınır mı sizce?
Kullanıcının dediğine göre günde 2-3saat oyun oynuyormuş sadece
Düşünceleriniz nelerdir

Arkadaşlar merhaba 2. el ekran kartı almayı düşünüyorum da yaklaşık 4 yıllık bir GTX970 alınır mı sizce?
Düşünceleriniz nelerdir
Fiyatı nedir ve 4 yıllık bir ekran kartının ne kadar ömrü kaldığını bilmek çok zor yani aldığınız da 1 ayda elinizde kalabilir de kalmayabilir de risk gibi bir şey o yüzden fiyatı nedir ona göre yardım edebiliriz.

Düşünceleriniz nelerdir
GTX 970 bizden uzak Allah a yakın kardeşim kronik sorunlu bir kart.

650 tl fiyatı var ve modeli de msi gaming
650 TL ye garantili rx 570 rahatlıkla alabilirsiniz kesinlikle almayın. Hatta düşürebilirseniz rx 580 bile gelebilir ama onu zorlamak lazım.

Düşünceleriniz nelerdir
Arkadaş sana tavsiyem alma uzak dur o grafik kartından hem eski garantisi yoktur büyük ihtimal o yüzden fiyatı düşüktür bide mining yapılmıştır 4yıl kullanıldıysa başka al uzak dur bu karttan zararına gelir yararlı olduysa beğenirmisin

GTX 970 200-250 watt enerji harcıyor , önermem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,218,107
Üyeler
197,370
Son üye
efsila
Geri