2.EL G29 MU - G27 Mİ ?

Reaksiyon skoru
113
Dostlar merhaba arkadaşım 2.el g29 veya g27 alcak sizce aradaki fiyat farki 1200 - 1500 tl olmasına rağmen g29 değermi yani g27 yeterli olmazmı ets 2 , city car driving , forza horizon 4 , spintires , fernbus gibi oyunlar oynayacak sizce değermi değmezmi ?

o kadar fiyat farkına değmez. temelde aynı. ikinci el alacaksa ve temiz bulduysa g27 de alınabilir. hatta bulursa g25 bile olur.
G27 G25 Kadar eski değil ve viteslerinin mod değiştirmesi yüzünden çoğu bozuluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok teşekkürler hocam , arkadaş sadece pc de oynayacağı için o kısmı önemli değil :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat farkına değermi 1500 TL kadar ?
Temiz bulduysan g27 al

G27 G25 Kadar eski değil ve viteslerinin mod değiştirmesi yüzünden çoğu bozuluyor
viteslerinin sadece mod değiştirmesi bozuluyor. yine de tek moda sabitleyip h vites şeklinde kullanmak mümkün oluyor. bu arada bozulan g25. g27de sıkıntı yok. yanlış anlaşılma olmasın diye yazıyorum

viteslerinin sadece mod değiştirmesi bozuluyor. yine de tek moda sabitleyip h vites şeklinde kullanmak mümkün oluyor. bu arada bozulan g25. g27de sıkıntı yok. yanlış anlaşılma olmasın diye yazıyorum
Aynen öyle. Gerçekten 2000tl vs fiyatlara g27 varsa temiz al durma . G25 yılı gereği g27 yerine asla alınmaz ki aynı paraları istiyolar g25 2008 de çıktı diye hatırlıyorum 12 13 senesi var yani

O kadar fiyat farkına değmez G27 al geç.

g27 kraldır

Geri