Kabloları eksik olmasın. Yanık olmasın. Dikkat edin.Merhaba arkadaşlar 2. El cougar gex 850w gold psu buldum fakat ürünün faturası yok satıcıya kaç yıl kullandığını sordum 2 seneyi geçti bilmiyorum cevabını verdi. Ne kadar kullanıldığı bilinmeyen PSU alınır mı sizce?
2021 de almışsa bile en fazla 3.5-4 sene kullanmıştır. PSU için bu süre fazla değil herhalde. 3000 e bırakıyor hocam.2021 yılında çıkmış fiyatı güzelse alınabilir
Merhaba arkadaşlar 2. El cougar gex 850w gold psu buldum fakat ürünün faturası yok satıcıya kaç yıl kullandığını sordum 2 seneyi geçti bilmiyorum cevabını verdi. Ne kadar kullanıldığı bilinmeyen PSU alınır mı sizce?
Ortalama ömrünü 8-10 olarak düşününce hala iş görür bence ama fiyat yüksek sıfır 750w psu bulunabilir o parayaSatan arkadaş komple rog sisteme geçmek istediği için satıyormuş. Aslında anakart satıyordu yanında işlemcisi de vardır ikisini de alırsam indirim yapar diye ilanlarına girdim psu ve anakart koymuş. Anakartı satmış sadece psu için fiyat verdi. O yüzden sıkıntılı ürünü elden çıkarmaya çalışan biri olduğunu düşünmüyorum. Ama yine de 2. El risk tabi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2021 de almışsa bile en fazla 3.5-4 sene kullanmıştır. PSU için bu süre fazla değil herhalde. 3000 e bırakıyor hocam.
Önerebileceğiniz bi gold psu var mı ölücü hocamOrtalama ömrünü 8-10 olarak düşününce hala iş görür bence ama fiyat yüksek sıfır 750w psu bulunabilir o paraya
3.5a vardı jombo aganın paylaştığı 4 olmuş bronz olur muÖnerebileceğiniz bi gold psu var mı ölücü hocam![]()
Bronze bende de var hocam gold lazım. 4 fazla olur şuanlık 2. El olan 2.5 son olur dedi. Alırsam ya 2. El olanı alırım ya da elimdeki bronze psu dan devam.
Golda geçmeye bence gerek yok hocam eldekinden devam watt yetiyorsaBronze bende de var hocam gold lazım. 4 fazla olur şuanlık 2. El olan 2.5 son olur dedi. Alırsam ya 2. El olanı alırım ya da elimdeki bronze psu dan devam.
Ondan çok emin değilim hocam 7800xt r5 7500f işlemciye 650 yeterli olur mu dah kurmadım sistemi.Golda geçmeye bence gerek yok hocam eldekinden devam watt yetiyorsa