Neler Yeni

2. El Gold PSU alınır mı

Viper35

80+
Merhaba arkadaşlar 2. El cougar gex 850w gold psu buldum fakat ürünün faturası yok satıcıya kaç yıl kullandığını sordum 2 seneyi geçti bilmiyorum cevabını verdi. Ne kadar kullanıldığı bilinmeyen PSU alınır mı sizce?

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Onur Erçakır
Ben geçmişte aldım. Kutuya bir baktım, kargo barkodu, servise gidip gelmiş.
Taktım çalışıyor. Ciyak ciyak ötüyor ama çalışıyor.

SavageWarrior

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Ali Dogan
Merhaba arkadaşlar 2. El cougar gex 850w gold psu buldum fakat ürünün faturası yok satıcıya kaç yıl kullandığını sordum 2 seneyi geçti bilmiyorum cevabını verdi. Ne kadar kullanıldığı bilinmeyen PSU alınır mı sizce?
Kabloları eksik olmasın. Yanık olmasın. Dikkat edin.

Viper35

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satan arkadaş komple rog sisteme geçmek istediği için satıyormuş. Aslında anakart satıyordu yanında işlemcisi de vardır ikisini de alırsam indirim yapar diye ilanlarına girdim psu ve anakart koymuş. Anakartı satmış sadece psu için fiyat verdi. O yüzden sıkıntılı ürünü elden çıkarmaya çalışan biri olduğunu düşünmüyorum. Ama yine de 2. El risk tabi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2021 yılında çıkmış fiyatı güzelse alınabilir
2021 de almışsa bile en fazla 3.5-4 sene kullanmıştır. PSU için bu süre fazla değil herhalde. 3000 e bırakıyor hocam.

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
alınmaz

alınmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ölücüadam42
Satan arkadaş komple rog sisteme geçmek istediği için satıyormuş. Aslında anakart satıyordu yanında işlemcisi de vardır ikisini de alırsam indirim yapar diye ilanlarına girdim psu ve anakart koymuş. Anakartı satmış sadece psu için fiyat verdi. O yüzden sıkıntılı ürünü elden çıkarmaya çalışan biri olduğunu düşünmüyorum. Ama yine de 2. El risk tabi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2021 de almışsa bile en fazla 3.5-4 sene kullanmıştır. PSU için bu süre fazla değil herhalde. 3000 e bırakıyor hocam.
Ortalama ömrünü 8-10 olarak düşününce hala iş görür bence ama fiyat yüksek sıfır 750w psu bulunabilir o paraya

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Tayfun Balım
Güç kaynağının ikinci el alınmasını tavsiye etmem. Güç kaynağına bağlı bir sıkıntı çıkarsa başınız çok ağrır. Paraya kıyın iyi bir model alın. Hem sessiz hem performanslı çalışır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ölücüadam42
Bronze bende de var hocam gold lazım. 4 fazla olur şuanlık 2. El olan 2.5 son olur dedi. Alırsam ya 2. El olanı alırım ya da elimdeki bronze psu dan devam.
Golda geçmeye bence gerek yok hocam eldekinden devam watt yetiyorsa

Ekler

• images (2).png
    images (2).png
    17.5 KB · Hit: 4
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,254
Üyeler
170,698