ahmet enes çakırcı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,128
Soru başlıkta
Çok anlamadımHDD Regenerator ile diskinizi tarayın ve gecikmeli sektör olup olmadığına bakın. Ek olarak SMART verilerindeki çalışma saatine dikkat etmelisiniz. HD tune yazılımıyla diski taratmalısınız eğer herhangibir hasar varsa program size bir hata raporu listesinde belirtiyor.
Hocam bi tane buldum 2tb resimleri bunlar adam testte yapmış resimler temmuzun başında çekilmiş ama test edebileceğim biryer yok adam masaüstü pc sini satmış bir kaç hafta önce napabilirimHDD Regenerator ile diskinizi tarayın ve gecikmeli sektör olup olmadığına bakın. Ek olarak SMART verilerindeki çalışma saatine dikkat etmelisiniz. HD tune yazılımıyla diski taratmalısınız eğer herhangibir hasar varsa program size bir hata raporu listesinde belirtiyor.
Ne Kadar Doğru Ne Kadar Yalan Bilmem Dostum Bu Görüntülerden İnternet Üzerinde Çok Var Aynı Şekilde Ata Bilirim Sana DaHocam bi tane buldum 2tb resimleri bunlar adam testte yapmış resimler temmuzun başında çekilmiş ama test edebileceğim biryer yok adam masaüstü pc sini satmış bir kaç hafta önce napabilirim
AynıNe Kadar Doğru Ne Kadar Yalan Bilmem Dostum Bu Görüntülerden İnternet Üzerinde Çok Var Aynı Şekilde Ata Bilirim Sana Da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sence Aynı Değil Mi? Dostum..
@ahmet enes çakırcı
Alıntıyı görüntüle
Maddi Durumun İyise Eğer 0 Almanı Öneriyorum Sana Çünkü İnternet Üzerinden 2 . El " SSD Veya Harddisk " Almayı Sıcak Bakmıyorum Dostum..
İyimidir bu wd den seageta denMaddi Durumun İyise Eğer 0 Almanı Öneriyorum Sana Çünkü İnternet Üzerinden 2 . El " SSD Veya Harddisk " Almayı Sıcak Bakmıyorum Dostum..
Toshiba X300 1TB Harddisk Var 7,200 RPM Dönüşü İle ve Daha Yüksek Hız İçin 128 MB Önbellek İçeriyor. Efendim Tavsiye Edebilirim Size
Sağlamlık Güven Açısından Toshiba İyi Derim Size Efendim.İyimidir bu wd den seageta den
Sen ne yazdın çıktı oNe Kadar Doğru Ne Kadar Yalan Bilmem Dostum Bu Görüntülerden İnternet Üzerinde Çok Var Aynı Şekilde Ata Bilirim Sana Da
Sence Aynı Değil Mi? Dostum..
@ahmet enes çakırcı
Alıntıyı görüntüle
Resmi Görsel Şeklinde Ara Dostum Ya 2 . Ya 3 Sırada Olması LazımSen ne yazdın çıktı o