Neler Yeni

2. El Honor Magic Watch 2

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper
İkinci el 1300Tl temiz magic watch 2 alacağım 46mm. Bu fiyatta sıfır olarak daha iyi saatler var mıdır?

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,691
İsim
Oozdmrsm
Hocam saatler hakkında bilgim yok. Ama ikinci el ürünlere her zaman dikkat etmek gerek

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,338
İsim
Oğuz Oğuz

ihsanca60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ihsan çalışkan
İkinci el 1300Tl temiz magic watch 2 alacağım 46mm. Bu fiyatta sıfır olarak daha iyi saatler var mıdır?
/// sıfırı zaten 1500 bandında
Fiyat performans araştırması yaparak aldım , severek kullanıyorum.
- Ürün zaten huawei markası zaten . huawei watc 2 ile hiç bir farkı yok( ucuzluğu dışında). telefon programı olarak huawei healt (SAĞLIK) programını kullanıyor. program içerisinde yüzlerce bedava ve binlerce ücretli saat ekranı var.
- BATARYA GARANTİ "1 HAFTA " GİDİYOR.
- HEALT (SAĞLIK) UYGULAMASINDAN AYARLADIĞINIZ TÜM SOSYAL VE DİĞER PLATFORM MESAJLARI SAAT ÜZERİNDEN OKUNMAKTADIR
- TEK EKSİ TARAFI MESAJLARA CEVAP VERİLEMİYOR
- SAAT ÜZERİNDEN GAYET NET ŞEKİLDE SESLİ İLETİŞİM KURABİLİYORSUNUZ.
- MENÜ GEÇİŞLERİNDE HERHANGİ BİR TAKILMA OLMUYOR, GAYET AKICI
-İSTER TELEFONDAKİ MÜZİKLERİ YÖNETİP, , İSTERSENİZ DE SAATİNİZE MÜZİK YÜKLEYEREK SAATTEN DİNLEYEBİLİYORSUNUZ
- HER TÜRLÜ SAĞLIK UYGULAMASI SAATTE MEVCUT, ADIM SAYARDAN TUTUN DA YÜZME, TIRMANMA. TANSİYON , KANDAKİ OKSİJEN MİKTARI VS. BİRÇOK ÖLÇÜM MEVCUTTUR VE DETAYLARINI TELEFONDAKİ UYGULAMASINDAN TAKİP EDEBİLİYORSUNUZ.
BENİM İÇİN 2 ADET EKSİ TARAFI VAR , BİR TANESİ- MESAJLARA SAATTEN CEVAP VERİLEMEMESİ, DİĞERİ DE SÜREKLİ AÇIK SAAT KADRANLARINININ SINIRLI OLMASI( ONU DA YETKİLİLERE SORDUM SARJ SÜRESİNİ KISALTTIĞI İÇİN SINIRLADIK CEVABINI ALDIM)
- KASA OLDUKÇA SAĞLAM VE KALİTELİ, EKRAN ÇOK ŞIK
KISACASI ŞU AN 1500 CİVARINDA FİYATI VE ÖZELLİKLERİYLE KESİNLİKLE TAVSİYEMDİR.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeş ben epeyce bir araştırdım , hatta Aliexpresten 2 adet saat aldım (fakat su aldı bozuldu, parasını iade aldım o ayrı bir konu)
saat gerçekten muadillerine göre çok uygun ve kaliteli ve ben kolumdan çıkarmadan banyo yapıyorum , kesinlikle su geçirmiyor ( 50 metreye kadar su geçirmez garantili/ kendi ölçüyor zaten kaç metrede olduğunu/.....

/// sıfırı zaten 1500 bandında
Fiyat performans araştırması yaparak aldım , severek kullanıyorum.
- Ürün zaten huawei markası zaten . huawei watc 2 ile hiç bir farkı yok( ucuzluğu dışında). telefon programı olarak huawei healt (SAĞLIK) programını kullanıyor. program içerisinde yüzlerce bedava ve binlerce ücretli saat ekranı var.
- BATARYA GARANTİ "1 HAFTA " GİDİYOR.
- HEALT (SAĞLIK) UYGULAMASINDAN AYARLADIĞINIZ TÜM SOSYAL VE DİĞER PLATFORM MESAJLARI SAAT ÜZERİNDEN OKUNMAKTADIR
- TEK EKSİ TARAFI MESAJLARA CEVAP VERİLEMİYOR
- SAAT ÜZERİNDEN GAYET NET ŞEKİLDE SESLİ İLETİŞİM KURABİLİYORSUNUZ.
- MENÜ GEÇİŞLERİNDE HERHANGİ BİR TAKILMA OLMUYOR, GAYET AKICI
-İSTER TELEFONDAKİ MÜZİKLERİ YÖNETİP, , İSTERSENİZ DE SAATİNİZE MÜZİK YÜKLEYEREK SAATTEN DİNLEYEBİLİYORSUNUZ
- HER TÜRLÜ SAĞLIK UYGULAMASI SAATTE MEVCUT, ADIM SAYARDAN TUTUN DA YÜZME, TIRMANMA. TANSİYON , KANDAKİ OKSİJEN MİKTARI VS. BİRÇOK ÖLÇÜM MEVCUTTUR VE DETAYLARINI TELEFONDAKİ UYGULAMASINDAN TAKİP EDEBİLİYORSUNUZ.
BENİM İÇİN 2 ADET EKSİ TARAFI VAR , BİR TANESİ- MESAJLARA SAATTEN CEVAP VERİLEMEMESİ, DİĞERİ DE SÜREKLİ AÇIK SAAT KADRANLARINININ SINIRLI OLMASI( ONU DA YETKİLİLERE SORDUM SARJ SÜRESİNİ KISALTTIĞI İÇİN SINIRLADIK CEVABINI ALDIM)
- KASA OLDUKÇA SAĞLAM VE KALİTELİ, EKRAN ÇOK ŞIK
KISACASI ŞU AN 1500 CİVARINDA FİYATI VE ÖZELLİKLERİYLE KESİNLİKLE TAVSİYEMDİR.

kardeş ben epeyce bir araştırdım , hatta Aliexpresten 2 adet saat aldım (fakat su aldı bozuldu, parasını iade aldım o ayrı bir konu)
saat gerçekten muadillerine göre çok uygun ve kaliteli ve ben kolumdan çıkarmadan banyo yapıyorum , kesinlikle su geçirmiyor ( 50 metreye kadar su geçirmez garantili/ kendi ölçüyor zaten kaç metrede olduğunu/.....
bence tek rakibi apple watch

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,117
Üyeler
165,286
Son üye
Selenophilose7
Top Bottom