20 Bin TL'ye Telefon Önerisi

12/512 telefonu bir daha bu fiyatlara bulamayacağını kendine hatırlatırsan gözünden bile sakınırsın :kekw:

Özellik olarak iyi ama 2.elde telefoncular almak istemiyor.

Yurtdışı 15T
Tr garantili A36/56 alabilirsiniz

Honor olabilir baya sağlam telefon üretiyorlar kendim honor 400 modelini kullanıyorum

Bu kadar takılmaya gerek yok bence, lab esti illa yapılmıştır. Sırf bu şüphe için 3k fazla verip ram/rom ve 4k 60 fps desteğinden feragat etmezdim. Önlemi alınabilecek bir şey.
Burada tercihler devereye giriyor. Yapilmistir diyemiyorsun sonucta bu da bir maliyet markalar eger saglam cam kullandiysa belirtir bundan cekinmez ama yoksa belirtmez veya dayanikli cam diye genel kullanir(bize gore dayanikli sana gore degil kafasinda) atlanan ama onemli detaylar bunlar. En temizi telefonu dikkatli kullanmak. En saglam telefon da kirilsa firma aksi garanti sunmadiysa kullanici hatasi diyip tamir masrafi olusturur sana.

Özellik olarak iyi ama 2.elde telefoncular almak istemiyor.

Yurtdışı 15T
Tr garantili A36/56 alabilirsiniz
ya bence telefon alırken 2. elde gider mi düşüncesi ile alınmamalı ya. Sonuçta bu ürünü kendin için alıyorsun, belki memnun olup uzun süre kullanacaksın ve satmana gerek kalmayacak. Bu yüzden telefon alırken 2. el hesabı yapılmamalı, beni götürür mü diye düşünülmeli. 2. el işi ikincil planda kalmalı bence, bu düşünce ile telefon alınmamalı.

• Beğen
Reaksiyonlar: dnzz
Son 4 yilda kullandigin telefonlar nedir? Bu butcede en mantikli secenek samsung a56 gibi duruyor iphone 13 de olabilir. Bence telefon konusunda dikkatli olmalisin nokia 3310 bile alsan kirilma ihtimali her zaman var. Alacagin telefonda cerceve cam ozelliklerine bak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

A56 var? Gorilla glass victus+ metak cerceve ip67 suya dayaniklilik sunuyor. Tecno camon 30 pro da hangi tur cam kullaniliyor ben goremedim. Aynisini bazilari tanitim da honor 400 icin yapti ne oldugu belirsiz cam vardi. Telefon kirilmadan ic ekran zarar goruyordu.
Kırılma ihtimalinin her telefonda oldugunu biliyorum herhalde sadece dayanıklılık olsun diye herhalde 2. el iphone 13 alıp adam gibi kullancam kırılmaz cam felan taktırırım

ya bence telefon alırken 2. elde gider mi düşüncesi ile alınmamalı ya. Sonuçta bu ürünü kendin için alıyorsun, belki memnun olup uzun süre kullanacaksın ve satmana gerek kalmayacak. Bu yüzden telefon alırken 2. el hesabı yapılmamalı, beni götürür mü diye düşünülmeli. 2. el işi ikincil planda kalmalı bence, bu düşünce ile telefon alınmamalı.
Katılmıyorum çünkü aldıktan sonra pil, kamera veya yazılımdan memnun kalmayabilir yada anlık kampanyada farklı marka model görüp geçmek isteyebilirsiniz.

Ülkemizde bu tarz markaların pek alıcısı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,468
Üyeler
197,693
Son üye
borikx
Geri