Neler Yeni

2.EL Infinix GT20 Pro 12.000TL Kayıtlı Alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Salih S
Sarı sitede gezerken karşıma çıktı, dieğr ilanlara baktığımdada fiyat hemen hemen 11000-12000 civarları.
Açıklamada Kayıtlı yazılıyor, bu kayıtlı ne oluyor ileride hat veya imei kapanmaz değil mi ?
oyun için sizce almak mantıklımı

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Alperen Yılmaz
Sarı sitede gezerken karşıma çıktı, dieğr ilanlara baktığımdada fiyat hemen hemen 11000-12000 civarları.
Açıklamada Kayıtlı yazılıyor, bu kayıtlı ne oluyor ileride hat veya imei kapanmaz değil mi ?
Infinix alınmaz direk bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Salih S
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Salih S

misemise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Mert Ketenoğlu
Ben kızıma aldım 6 ay kadar oluyor. Yazılım ile kayıt oluyor. Telefonun yazılımı da stabil çalışıyor kaç sene güncelleme alır bilmiyorum fakat xiaomi gibi reklam barındırmıyor stabil bir cihaz xiaomi de wifi kopmaları saçma sapan reklamlar oluyor iken infinix te görmedim yakın zaman da kendime de infinix zero flip alacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Salih S
Ben kızıma aldım 6 ay kadar oluyor. Yazılım ile kayıt oluyor. Telefonun yazılımı da stabil çalışıyor kaç sene güncelleme alır bilmiyorum fakat xiaomi gibi reklam barındırmıyor stabil bir cihaz xiaomi de wifi kopmaları saçma sapan reklamlar oluyor iken infinix te görmedim yakın zaman da kendime de infinix zero flip alacağım
bilgilendirme için sağolun kamerası poco x6 proya göre daha iyi olduğu için yüksek ihtimalle Infinix GT20 Pro yu alacağım bende

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Gökhan
bence alınmaz bu telefonlar ya bir defa güncelleme alıyor yada hiç almıyor bile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Salih S
Bu arada tek sorunu pek bilmiyorum parça tedariği olabilir
evet yurtici satışı olmayınca
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence alınmaz bu telefonlar ya bir defa güncelleme alıyor yada hiç almıyor bile.
android tarafındaki güncellemeler iosdaki gibi olmadığı için ben androidde güncellemeyi çok önemsemiyorum o yüzden benim için önemli değil

Son düzenleme:

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Gökhan

android tarafındaki güncellemeler iosdaki gibi olmadığı için ben androidde güncellemeyi çok önemsemiyorum o yüzden benim için önemli değil
samsungun güncellemeleri son zamanlarda çok iyi bence. ama güncelleme gelmesin telefon yavaşlamasın kafasında düşünüyorsan olabilir

misemise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Mert Ketenoğlu

2 android güncellemesi alacaktır

Top Bottom