Bu arada çoğu arkadaşımda gördüm 5S, 6 kullanıcıları telefonları aşırı derecede kasıyor, donuyor. Almadan bir yeniden başlatın hızlı mı yoksa çok donuyor mu diye. Arama yapıp mikrofon ve ahizeyide kontrol etmeyi unutmayın.Bakalım incelicez duruma göre alıcaz sanırım.
Devir değişti sonuçta.Ya abi bana ilk telefonum nokia E72 bi telefon almışlardı. Baksana şimdiki gençlik neler istiyor ediyor, kumlardan, dışarıdan çıkmazdık biz...
Bana da 10 yıl önce lise 1 e geçtiğimde alınmıştı ilk telefonum nokia 5800 xpressmusic. Kullandığım en keyifli telefonlardan biriydi. Babam bir gün alıp gelmişti habersiz. Çok şaşırmıştım 4 yıla yakın kullandım. Şimdikiler malesef doyumsuz ve kıymet bilmez. Eline eski galaxy e7 veriyoruz evde kullansın diye 3 aya düşürüp ekranını kırıyor. 6-7 tane tablet kırmışlığıda var. O yüzden yine ucuz iphone almak mantıklı şuanYa abi bana ilk telefonum nokia E72 bi telefon almışlardı. Baksana şimdiki gençlik neler istiyor ediyor, kumlardan, dışarıdan çıkmazdık biz...
Tuşlu var da istemiyor iştetuşlu telefon düşünebilirsiniz. Derslerini olumsuz etkileyebilir.
Son model dediğin 5s'mi? 2013 yılında çıktığını hatırlatmak isterim.Devir değişti diye küçük yaşında bi çocuğa mantıken son model telefon almazsın, derslerini olumsuz yönde etkiler, onu demeye çalışıyorum.
Ya abicim neyi anlamıyorsunuz, bu DÖNEMİN son model telefonunu kast ettim orada, benzetme yapayım dedim demediğin kalmamış, Tuşlu telefon al da demiyorum başarısını etkiliyebilir dedim başka bişe demedim.?Son model dediğin 5s'mi? 2013 yılında çıktığını hatırlatmak isterim.
Senin zamanında e72 vardır o iyidir şimdi 5s var 6s var vs. zaman geçiyor ama kafalar zamana göre ayak uyduramıyor.
Benim ilk telefonum nokia 6600 mesela gidip şimdi çocuğuma tuşlu telefon mu alayım?