Neler Yeni

2. El Iphone 5s alınır mı ?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Ya abi bana ilk telefonum nokia E72 bi telefon almışlardı. Baksana şimdiki gençlik neler istiyor ediyor, kumlardan, dışarıdan çıkmazdık biz...
Devir değişti sonuçta.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Furkan SÖNMEZ
Ya abi bana ilk telefonum nokia E72 bi telefon almışlardı. Baksana şimdiki gençlik neler istiyor ediyor, kumlardan, dışarıdan çıkmazdık biz...
Bana da 10 yıl önce lise 1 e geçtiğimde alınmıştı ilk telefonum nokia 5800 xpressmusic. Kullandığım en keyifli telefonlardan biriydi. Babam bir gün alıp gelmişti habersiz. Çok şaşırmıştım 4 yıla yakın kullandım. Şimdikiler malesef doyumsuz ve kıymet bilmez. Eline eski galaxy e7 veriyoruz evde kullansın diye 3 aya düşürüp ekranını kırıyor. 6-7 tane tablet kırmışlığıda var. O yüzden yine ucuz iphone almak mantıklı şuan :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Erkut
Devir değişti diye küçük yaşında bi çocuğa mantıken son model telefon almazsın, derslerini olumsuz yönde etkiler, onu demeye çalışıyorum.
Son model dediğin 5s'mi? 2013 yılında çıktığını hatırlatmak isterim.

Senin zamanında e72 vardır o iyidir şimdi 5s var 6s var vs. zaman geçiyor ama kafalar zamana göre ayak uyduramıyor.

Benim ilk telefonum nokia 6600 mesela gidip şimdi çocuğuma tuşlu telefon mu alayım?

YuZi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Yusuf Ziya Akkan
Son model dediğin 5s'mi? 2013 yılında çıktığını hatırlatmak isterim.

Senin zamanında e72 vardır o iyidir şimdi 5s var 6s var vs. zaman geçiyor ama kafalar zamana göre ayak uyduramıyor.

Benim ilk telefonum nokia 6600 mesela gidip şimdi çocuğuma tuşlu telefon mu alayım?
Ya abicim neyi anlamıyorsunuz, bu DÖNEMİN son model telefonunu kast ettim orada, benzetme yapayım dedim demediğin kalmamış, Tuşlu telefon al da demiyorum başarısını etkiliyebilir dedim başka bişe demedim.?

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Nurullah
Evet İphone 5s alınmaz derim ama kardeşine alıyorsan gayet yeterli.yalnız 2. el cep telefonu alırken dikkat et :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Adnan Özen
Alınmaz çünkü ise.Telefon Kullanıldıkça Yavaşlıyor,tabii ki idaraten kullanılabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Atakan Bedir
Knk telefonda sıkıntı yoksa 11 yaşındaki kardeşine de olur bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,560
Üyeler