iPhone XR 64 GB Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al (hepsiburada.com) 6100TLEvet ortalama bir 5.5 az daha çıkarsam maksimum 6k gibi bir param var. İstesem 0da alırım ama İphone xr 64 gb 6400 vermek çok geliyor ondan dolayı 2. el iphone xr alınır mı?
Ne zammı geliyor acaba?kardeşim koyabiliyorsan bulabiliyorsan para bul 3 mayısta zam geliyor 7500tl ye xsmax al
Ama aksesuarlı ya da aksesuarsız olarak seçiyorsun.
Mayıs zor ya daha pcye alıcı çıkacakta ben satacam da en en az 2 haftası daha var...kardeşim koyabiliyorsan bulabiliyorsan para bul 3 mayısta zam geliyor 7500tl ye xsmax al
Vaybe daha sabah 6300 lerdeydiAma aksesuarlı ya da aksesuarsız olarak seçiyorsun.
Hocam ama tekrardan söyleyeyim Aksesuarlı ya da aksesuarsız olarak seçiyorsunuz.Mayıs zor ya daha pcye alıcı çıkacakta ben satacam da en en az 2 haftası daha var...
Post automatically merged:
Vaybe daha sabah 6300 lerdeydi
Amerikadaki Reza Zarraf ve Halkbank davası sonuçlanıyor halkbank'a çok büyük bir ceza gelecek dolar 2 3 tl artacak benden bir tavsiyeMayıs zor ya daha pcye alıcı çıkacakta ben satacam da en en az 2 haftası daha var...
Post automatically merged:
Vaybe daha sabah 6300 lerdeydi
Hocam alabiliyorsanız aksesuarsız olanı alın fiyatı iyi bence.Biliyorum onu kulaklığım var 5w adaptör içinde 1000 lira fazla vermek saçmalık zaten.