Alınır. Fanları isterseniz değiştirirsiniz sonra.beyler bi tane kasa buldum 2.el 750 TL ye msi mag force 100m sadece fanları değişmiş ve fanların rengi değişmiyomuş sanırım ne diyosunuz alınır mı?
alınırezik çizik yoksa temizse değerbeyler bi tane kasa buldum 2.el 750 TL ye msi mag force 100m sadece fanları değişmiş ve fanların rengi değişmiyomuş sanırım ne diyosunuz alınır mı?
hocam temiz yazmış arkadaş ama kargoyla alacağım param güvende de yok bildiğiniz gibi kasalardaalınırezik çizik yoksa temizse değer
Hocam ben param güvende kullanmayı önermiyorum. Siz onu da yapmıyorsunuz kargo ile alıyorsunuz büyük cesaret tebrik ederim Sizin tercihinizhocam temiz yazmış arkadaş ama kargoyla alacağım param güvende de yok bildiğiniz gibi kasalarda
param güvende de hiç sıkıntı yaşamadım vallahi hocam neden önermiyorsunuz kiHocam ben param güvende kullanmayı önermiyorum. Siz onu da yapmıyorsunuz kargo ile alıyorsunuz büyük cesaret tebrik ederim Sizin tercihiniz
hmm peki satın alacağın kişi dolap gibi bir sistem üzerinden ilan açsın enazından güvenceli satın almış olursunhocam temiz yazmış arkadaş ama kargoyla alacağım param güvende de yok bildiğiniz gibi kasalarda
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama alacağım sanırım içime sindi uzay montaj kullanıyorum son birkaç aydır çok tozlanıyor birde bişey dökülecek diye korkuyorum
İnternette çok fazla sorun çıkan olmuş da o yüzdenparam güvende de hiç sıkıntı yaşamadım vallahi hocam neden önermiyorsunuz ki
o da olabilir hocam sağolun tavsiye için ama dolap tam olarak nasıl işliyor bilginiz var mı daha önce kullanmadım hiçhmm peki satın alacağın kişi dolap gibi bir sistem üzerinden ilan açsın enazından güvenceli satın almış olursun
anladım hocam sağolunİnternette çok fazla sorun çıkan olmuş da o yüzden
Rica ederim. Hayırlı alışverişler.o da olabilir hocam sağolun tavsiye için ama dolap tam olarak nasıl işliyor bilginiz var mı daha önce kullanmadım hiç
anladım hocam sağolun
trendyolun alt markası dolap ta ilanı satın aldığınızda siz onaylamayana kadar ücret belli bir süre daha dolapın havuzunda kalıyor iade ettiğinizde dolap size iade yapıyor parayıo da olabilir hocam sağolun tavsiye için ama dolap tam olarak nasıl işliyor bilginiz var mı daha önce kullanmadım hiç
anladım hocam sağolun
anladım hocam teşekkür ederim satıcıyla konuşup o şekilde alacağımtrendyolun alt markası dolap ta ilanı satın aldığınızda siz onaylamayana kadar ücret belli bir süre daha dolapın havuzunda kalıyor iade ettiğinizde dolap size iade yapıyor parayı