2. El klavye mouse satmak

Reaksiyon skoru
10
Gamepower ogre red switch klavyem var yeni aldım fakat alırken hiç düşünmediğim bir detay sırt çantama sığmıyor öğrenciyim laptop u oyun oynarken klavye ile kullanıyorum neyse. 2. El klavye gibi ürünleri satabileceğimiz bir yer biliyor musunuz o kadar ilan verdim ama satılmıyor elimde kalsın da istemiyorum

Gamepower ogre red switch klavyem var yeni aldım fakat alırken hiç düşünmediğim bir detay sırt çantama sığmıyor öğrenciyim laptop u oyun oynarken klavye ile kullanıyorum neyse. 2. El klavye gibi ürünleri satabileceğimiz bir yer biliyor musunuz o kadar ilan verdim ama satılmıyor elimde kalsın da istemiyorum
dolap cok hızlı dıger stıelere gore

dolap sarı site gibi sitelere koyabilir ayrıca bu forumun 2. el kısmınada koyabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,863
Üyeler
194,707
Son üye
Rafakksjeıdjdbeuxıks
Geri